×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βελόπουλος: «Είμαι εναντίον της μάσκας, δεν υπάρχει εμβόλιο»


Sportime Team

Βελόπουλος: «Είμαι εναντίον της μάσκας, δεν υπάρχει εμβόλιο»


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης σχετικά με τη χρήση μάσκας, λέγοντας πως «δεν προφυλάσσει».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, δήλωσε πως είναι «εναντίον της μάσκας», εν όψει και του ανοίγματος των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός: Τα νέα έκτακτα μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες – Ποιοι δικαιούνται τηλεργασία – Ποια τα πρόστιμα

Ο κ. Βελόπουλος είπε στον FOCUS FM πως «εγώ προσωπικά είμαι εναντίον της μάσκας. Για ένα και μόνο λόγο: Αν μου έλεγαν 100% οι επιστήμονες ότι προφυλάσσει από τον κορονοϊό τους Έλληνες, θα ήθελα να την επιβάλουμε παντού. Δεν προφυλάσσει η μάσκα.

Έχετε κάνει τον Έλληνα τρομαγμένο, και θέλετε να τον κάνετε υποχείριο των όποιων γελοίων επιλογών σας» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και κατά του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα: «Στην αρχή όταν δεν υπήρχαν μάσκες, ο Τσιόδρας μας έλεγε ότι είναι επικίνδυνες. Μόλις έκανε ο Νταβέλης το εργοστάσιο που βγάζει εκατομμύρια μάσκες και είναι δικός σας άνθρωπος, θέλετε να επιβάλετε τις μάσκες» ισχυρίστηκε.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολίασε και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για χορήγηση δωρεάν εμβολίου στους πολίτες, όταν είναι διαθέσιμο: «Τι εμβόλιο θα κάνετε στον Έλληνα, αφού δεν υπάρχει το εμβόλιο» είπε σχετικά.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras