×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βουλευτές στη συνάντηση με τον ΑΣ ΠΑΟΚ: «Ανίκανη η κυβέρνηση»


Μαρία Καλτσίδη

Βουλευτές στη συνάντηση με τον ΑΣ ΠΑΟΚ: «Ανίκανη η κυβέρνηση»


Η συνάντηση των βουλευτών με τη διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και στο πλαίσιο αυτής έγιναν δηλώσεις.

Στην πρόσκληση του ΠΑΟΚ, παρόντες ήταν: Ιωάννης Αμανατίδης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Θεσσαλονίκης), Χρήστος Γιαννούλης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Θεσσαλονίκης), Κωνσταντίνος Ζουράρης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Θεσσαλονίκης), Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Θεσσαλονίκης), Σωκράτης Φάμελλος (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Β’ Θεσσαλονίκης), Θεοδώρα Αυγέρη (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Β’ Θεσσαλονίκης), Αικατερίνη Νοτοπούλου (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Θεσσαλονίκης διά αντιπροσώπου), Χαράλαμπος Καστανίδης (Βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Α’ Θεσσαλονίκης), Δελής Ιωάννης (Βουλευτής Κ.Κ.Ε., Α’ Θεσσαλονίκης), Απόστολος Αβδελάς (Βουλευτής Ελληνικής Λύσης, Α’ Θεσσαλονίκης), Βούλα Πατουλίδου (Αντιπεριφερειάρχης – Εκπρόσωπος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Ζέρβας (Δήμαρχός).

Το παρόν επίσης έδωσαν ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ κ. Κυριάκος Κυριάκος, ο τέως βουλευτής κ. Γιώργος Λαζαρίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ κ. Γιάννης Παπαϊωάννου, ο πολιτευτής κ. Κωνσταντίνος Πανάκας, καθώς και το μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Μάκης Γαλανόπουλος.

Εκκωφαντική ήταν η απουσία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ερασιτέχνη Δικεφάλου.

Ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στις δηλώσεις του στάθηκε στην ανάγκη να λειτουργήσει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

«Ανταποκριθήκαμε σε μια πρόσκληση όπως θα κάναμε σε κάθε Περιφέρεια. Χρειάζεται ψυχραιμία, αυτό χρειαζόμαστε. Όχι στο μπουλινγκ, στις ύβρεις, στη βία, όχι σε όλα αυτά που υποστήκαμε όπως στο Μακεδονικό και δεν θέλουμε να τα υποστεί κανένας άλλος. Το δεύτερο θέμα που θέλω να θίξω είναι επιτέλους να λειτουργήσει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλεσε «Τσετσένο μετανάστη» τον Σαββίδη και μετά ζήτησε συγγνώμη (pics)

Έξω οι πολιτικοί, έξω οι πολιτικές παρεμβάσεις, αυτό είπαμε και μέσα από την συγκεκριμένη διαδικασία. Ο κόσμος και οι αρμόδιοι του ποδοσφαίρου πρέπει να δώσουν τη λύση. Η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ είναι εδώ από το 2016 αλλά δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση απεδείχθη ανίκανη να λύσει τα στοιχειώδη. Ειπώθηκαν και στην βουλή, ελπίζω να δοθεί η λύση από τον ίδιο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Και τρίτον παρακαλώ πολύ να μην εμπλέκονται ζητήματα που αφορούν τον κόσμο του ποδοσφαίρου, με εθνικά μας θέματα. Είμαστε πολύ λίγοι για να αντιδικούμε μεταξύ μας. Χρειάζεται ενότητα και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, γι’αυτό παλεύουμε».

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Φάμελος είπε:

«Να μην κρίνονται τα πρωταθλήματα στα δικαστήρια. Αυτό που συζητήσαμε και περιμένουμε τις προτάσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ. Έχουν γίνει πολλά λάθη από Μητσοτάκη και Αυγενάκη και εμείς θέλουμε να ξανά ενώσουμε».

Ο Γιάννης Αμανατίδης δήλωσε:

«Η συνάντηση ήταν χρήσιμη, είναι μια διαδικασία η οποία για πρώτη φορά όλοι οι βουλευτές εκτός της Νέας Δημοκρατίας ανταλλάξαμε απόψεις. Ήταν μια αρχή και το δίκαιο θα πρέπει να κερδίσει».

Ο Χρήστος Γιαννούλης ανέφερε:

«Αποφάσισαν να κάνουν την βουλή πλυντήριο. Αυτοί που κρυβόντουσαν όταν έλεγαν για τη συμφωνία των Πρεσπών τώρα κρύβονται. Ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί με ειρηνικό τρόπο γιατί είναι μεγάλη ομάδα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras