×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βουλευτής ΚΚΕ: «Η πολιτική μ@λ@κι@ έχει και τα όριά της»


Βαγγέλης Λάσκαρης

Βουλευτής ΚΚΕ: «Η πολιτική μ@λ@κι@ έχει και τα όριά της»


Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ εκπροσώπων του ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης.

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο εξελίχθηκε στην ολομέλεια της Βουλής, με τον βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλο, να επιτίθεται εναντίον του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Κώστα Χήτα, ο οποίος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση γιατί άφησε το ΚΚΕ να κάνει πορεία παρά τις απαγορεύσεις.

Ειδικότερα, όταν κατέβηκε από το βήμα ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, ο Νίκος Καραθανασόπουλος από το ΚΚΕ ζήτησε το λόγο και είπε προς έκπληξη όλων από το μικρόφωνο ότι «η πολιτική μ@λ@κί@ και η ανοησία έχει και τα όρια της».

Μάλιστα παρά τις διαμαρτυρίες του προεδρεύοντος να διαγραφεί η φράση, ο κ. Καραθανασόπουλος την επανέλαβε για δεύτερη φορά λέγοντας στον κ Χήτα «ζηλέψατε τη συμπεριφορά της χρυσής Αυγής που λείπει από το κοινοβούλιο».

Είχε προηγηθεί η ομιλία του βουλευτή της ελληνικής λύσης που είχε επικρίνει τον κ. Χρυσοχοΐδη αλλά και την κυβέρνηση γιατί άφησαν το ΚΚΕ να κάνει πορεία χωρίς να υπάρξουν συλλήψεις με αποτέλεσμα να παραβιαστεί η νομιμότητα.

Στον κ.Καραθανασόπουλο απάντησε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης λέγοντας «οι άναρθρες κραυγές του δεν πρόκειται να συγκινήσουν κανένα. Άλλοι παρανόμησαν και δεν συνελήφθησαν σήμερα. Ο νόμος είναι για όλους τα υπόλοιπα τα αφήνω για τον ίδιο».

«Δεν αναιρώ τίποτα, ζηλέψατε τη δόξα της Χρυσής Αυγής»

Ο προεδρεύων της Βουλής, Απόστολος Αβδελάς, ζήτησε από τον κ Καραθανασόπουλο να ανακαλέσει την φράση ωστόσο ο βουλευτής του ΚΚΕ αρνήθηκε.

«Δεν διαγράφω και δεν αναιρώ τίποτα και το επαναλαμβάνω η πολιτική μ@λ@κί@ και ανοησία έχει τα όρια της. Είστε δεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης ζηλέψατε την δόξα της Χρυσής Αυγής», απάντησε στο αίτημα ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

Ο κ. Αβδελάς απευθυνόμενος στο βουλευτή του ΚΚΕ τον παρακάλεσε να μην κάνει κερκίδα τη Βουλή τονίζοντας πως «καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σας αλλά δεν γίνεται εδώ μέσα να λέγονται αυτά. Σας δίνουμε το λόγο παίρνουν και οι άλλοι το λόγο και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Δε θα μας περάσετε αυτό που θέλετε εσείς. Θα ακούσουμε κι εσάς, θα ακούσουμε και τον κ. Χήτα. Δεν θα το κάνετε γήπεδο εγώ».

Έντονα αντέδρασε και ο υφυπουργός υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως “σήμερα είναι γιορτή της Δημοκρατίας. Στη σημερινή γιορτή της ελευθερίας δεν μπορεί να ακούγονται τέτοιες εκφράσεις. Λυπάμαι πάρα πολύ».

Πολυτεχνείο: Ένταση, επεισόδια και προσαγωγές – Καταγγελίες Κουτσούμπα (vid-pics)

S-400: Υποβαθμισμένο πήρε το ρώσικο αντιαεροπορικό σύστημα η Άγκυρα

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras