×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βουλή: Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός – Πώς ψήφισαν τα κόμματα


Λευτέρης Παυλίδης

Βουλή: Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός – Πώς ψήφισαν τα κόμματα


Υπερψηφίστηκε την Πέμπτη (19/11) από την ολομέλεια της Βουλής, το σχέδιο προϋπολογισμού δαπανών για το οικονομικό έτος 2021.

Παράλληλα, εγκρίθηκε ο απολογισμός δαπανών του οικονομικού έτους 2019.

Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση τάχθηκαν υπέρ, ενώ ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 δήλωσαν «παρών».

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής Κων. Τασούλας, ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 142,5 εκ. ευρώ: «Οι τελευταίοι προϋπολογισμοί, πριν από την κρίση που έπληξε τη χώρα, ήταν της τάξεως των 220 εκατομμυρίων.

Τώρα είναι της τάξεως των 139-142 εκατομμυρίων. Αυτό δείχνει το σημαντικό μέτρο, μέσω του οποίου και το Κοινοβούλιο έχει συμβάλει στην απαραίτητη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας».

Αναφορά στη δωρεά που έκανε η Βουλή 

Αναφερόμενος στη δωρεά της Βουλής για δημιουργία 50 νέων ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Σωτηρία», είπε ότι «αυτή τη στιγμή, στην πολυδύναμη μονάδα που χορήγησε η Βουλή των Ελλήνων, νοσηλεύονται 31 ασθενείς. Έχουμε απώλειες, έχουν χαθεί άνθρωποι, αλλά έχουμε και τρία εξιτήρια. Είναι μια διαρκής μάχη», είπε ο κ. Τασούλας.

Σημείωσε επίσης, ότι κατά το έτος που διανύουμε, «από παροχές των βουλευτών και των κομμάτων εδόθησαν ποσά που ξεπερνούν το 1,1 εκ. ευρώ για την υποβοήθηση του ΕΣΥ […] Ενισχύθηκαν πάρα πολλά νοσοκομεία, από την Καστοριά μέχρι την Κρήτη», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα τελευταία νέα

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras