×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εκλογές 2019: Για 6′ και 03″ με την Ουρανία Σαγιάκου


    Sportime Team

Εκλογές 2019: Για 6′ και 03″ με την Ουρανία Σαγιάκου


H Ουρανία Σαγιάκου μας υποδέχεται στην οικογενειακή επιχείρηση «Σαγιάκος», τα γνωστά, εδώ και 48 χρόνια, παπούτσια στο Περιστέρι και γενικότερα την Δυτική Αττική.

Η Ουρανία Σαγιάκου γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Περιστέρι. «Στο σπίτι μου, την “Δυτική Αθήνα” που αλλού;» διερωτάται με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Το πιο extreme πράγμα που έχω κάνει νόμιζα ότι ήταν οι καταδύσεις, όμως τελικά είναι το να είμαι υποψήφια εδώ, στην Δυτική Αθήνα με τη Ν.Δ.», σημειώνει στην κάμερα του RISE TV.

Αν η κα Σαγιάκου έπρεπε να ρωτήσει κάτι τον Αλέξη Τσίπρα θα τον ρώταγε «Γιατί Αλέξη μου μας το έκανες αυτό, γιατί;».

Mε σπουδές νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακό στο εταιρικό δίκαιο στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, η Ράνια Σαγιάκου έχει εργαστεί στην Ευρωβουλή, στο Στρασβούργο ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα διεθνούς δικαίου στο εξωτερικό. Μιλά γαλλικά  και αγγλικά.

«Κληρονόμησα μία επιχείρηση από τον πατέρα μου, το Νίκο Σαγιάκο και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο», λέει η κα Σαγιάκου στον Γιώργο Πασπαράκη και το RISE TV.

«Η αδελφή μου είχε κολλήσει παντού στο δωμάτιο αφίσες του Alice Cooper και του Ολυμπιακού», θυμάται ενώ θεωρεί ως καλύτερη συνήθειά της την μαγειρική. Δηλώνει εργασιομανής και τελειομανής.

«Μπορώ να φέρω την φωνή του καθημερινού απλού ανθρώπου που δεν ακούγεται σήμερα στη Βουλή», σημειώνει ενώ για τον εαυτό της λέει: «Είμαι άνθρωπος που ακούει, άνθρωπος εργατικός, είμαι άνθρωπος που καλείται καθημερινά να δώσει λύσεις και με αυτή την έννοια μπορώ να το κάνω καλά. Καλώ τον κόσμο να με εμπιστευτεί».

Ποια υπερδύναμη θα ήθελε να έχει; Τι παπούτσια αγοράζει στο σύζυγό της; Τι θα ήθελε να κάνει ταυτόχρονα με τις Ίντιρα Γκάντι και Μάργκαρετ Θάτσερ;

Το RISE TV ψώνισε παπούτσια στο SAGIAKOS με την κληρονόμο της επιχείρησης και υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, Ουρανία Σαγιάκου και της ζήτησε να απαντήσει -σε 6′ και 03”- στις παραπάνω και μερικές ακόμα… κρίσιμες ερωτήσεις!

6' και 03'' με τη Ράνια Σαγιάκου

Τι παπούτσια αγοράζει στο σύζυγό της; Τι θα ήθελε να κάνει ταυτόχρονα με τις Ίντιρα Γκάντι και Μάργκαρετ Θάτσερ; Ποια υπερδύναμη θα ήθελε να έχει; Ψωνίσαμε παπούτσια στο Sagiakos Stores με την κληρονόμο της επιχείρησης και υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, Ourania Sagiakou, και της ζητήσαμε να απαντήσει -σε 6' και 03''- στις παραπάνω και μερικές ακόμα… κρίσιμες ερωτήσεις! ⏳

تم النشر بواسطة ‏‎RISE TV‎‏ في الجمعة، ٢٨ يونيو ٢٠١٩


Τελευταία Νέα