×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σαμαράς και χιλιάδες κόσμου στην πολιτική ομιλία Καραγκούνη


Sportime Team

Σαμαράς και χιλιάδες κόσμου στην πολιτική ομιλία Καραγκούνη


Ο Αντώνης Σαμαράς, και χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρόν στην πολιτική ομιλία του Κώστα Καραγκούνη στην Αθήνα.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την περασμένη Δευτέρα η πολιτική ομιλία του Κώστα Καραγκούνη. Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας μίλησε σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες ακροατήριο που γέμισε ασφυκτικά το στάδιο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου, όσο και τους έξω χώρους.

Το παρόν στην πολιτική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έδωσε τόσο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.

Ο κ. Σαμαράς καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος ενώ όπως είπε: «Τον έζησα τον Κώστα από παλιά. Τον έζησα ως δικό μου υπουργό, ως εκπρόσωπο τύπου, ως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και πάντα έβλεπες έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν εκείνο που λέει ο μεγάλος ο Ελύτης “του ολίγου και του ακριβούς”».

Κωνσταντίνος Καραγκούνης – Πολιτική Ομιλία στην Αθήνα

Ώρα για πράξεις!Σας παραθέτω ένα σύντομο απόσπασμα από την ομιλία μου στην Αθήνα τη Δευτέρα 24-6-2019.

تم النشر بواسطة ‏‎Κωνσταντίνος Καραγκούνης‎‏ في الأربعاء، ٢٦ يونيو ٢٠١٩

 

Την προηγούμενη εβδομάδα, στο κατάμεστο γήπεδο μπάσκετ του Αγρινίου έγινε η ομιλία του Κώστα Καραγκούνη για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

«Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα. Αφήνει πίσω τον «νομπελίστα» πρωθυπουργό κο Τσίπρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα κάνει τη διάφορα. Αφήνει πίσω τους Πολακηδες για τους νέους αυτοδημιούργητους κυμπουροπουλους. Αφήνει πίσω τους Τσοχατζόπουλους για μια Ελλάδα που αξίζει καλύτερα, μια Ελλάδα που μπορεί καλύτερα.» , ανέφερε ο Κώστας Καραγκούνης.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras