Σε μια καταγγελία φωτιά προχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου που αποκάλυψε πως στα 16 της χρόνια δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από έναν Ολυμπιονίκη!

Σοκ προκαλούν οι νέες καταγγελίες φωτιά που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου, που προχώρησε στην αποκάλυψη πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από έναν Ολυμπιονίκη όταν εκείνη ακόμη ήταν στη τρυφερή ηλικία των 16 ετών!

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα» , όπου και δήλωσε:

«Το έχω καταθέσει στον εισαγγελέα, αλλά είναι δευτερευούσης σημασίας σε σχέση με αυτό που συνέβη από παράγοντα. Ήταν Σεπτέμβριος, κάναμε προπόνηση στον Πειραιά και επειδή φυσούσε πάρα πολύ δεν μπορούσαμε να βγούμε με σκάφος. Εκείνος είχε ένα τζετ σκι και μου πρότεινε να πάμε να δούμε τον καιρό. Δέχτηκα. Κάποια στιγμή βγάζει το τζετ σκι από την πίσω πλευρά της Μαρίνας Ζέας, προσποιούμενος ότι θέλει να φτιάξει κάτι, με ρίχνει πάνω στο τζετ σκι – υπ’ όψιν ήταν 100 κιλά – και με κοιτάζει. Του λέω «τι κάνεις;». Μου απάντησε «έλα τώρα, δεν θέλεις;». Του απάντησα «όχι» και εκείνος με άφησε και επιστρέψαμε πίσω» .

Η Σοφία Μπεκατώρου εξομολογείται ότι περιέγραψε το σκηνικό στον πατέρα της ο οποίος, όπως λέει, της απάντησε «Έλα ρε Σοφία, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο αυτός ο άνθρωπος ήθελε κάτι ερωτικό από σένα. Από αυτόν έχεις να μάθεις πολλά, συνέχισε».

«Φυσικά ο πατέρας μου δεν ήθελε να με θέσει σε κίνδυνο. Απλώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί του που ήταν 16 ετών, κάποιος άλλος το έβλεπε ως γυναίκα» συμπληρώνει η Ολυμπιονίκης στην Ιστιοπλοΐα.

«Κρίνοντας από τον ίδιο αδυνατούσε να φανταστεί ότι ένας άνθρωπος πολύ μεγαλύτερος από μένα θα μπορούσε να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο» καταλήγει η Σοφία Μπεκατώρου.

Θυμίζουμε πως από τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου πριν από επτά μήνες άρχισε το ελληνικό κίνημα Metoo από το οποίο προέκυψαν πολλές και σημαντικές αποκαλύψεις για σεξουαλικές επιθέσεις, ακόμα και βιασμούς, στο χώρο κυρίως του θεάματος αλλά όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης:

Μπεκατώρου: «Συσπειρωμένοι να αναδείξουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα»

Διεθνής κατακραυγή για την Τουρκία – Όλοι «στα κάγκελα» με δηλώσεις Ερντογάν για Βαρώσια

ΠΑΟΚ: «Επίσημη πρόταση για Τζιοβίνκο» – «Φουντώνουν» οι φήμες στην Αραβία!