ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Amazon βρήκε τον τρόπο για να μην ξανά χαθεί καμία παραγγελία!

Το μυστικό είναι μια φωτογραφία! Αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο συμφωνούμε όλοι όσοι  ψωνίζουμε μέσω του διαδικτύου, (ή τουλάχιστον οφείλουμε να συμφωνήσουμε) είναι ο φόβος ότι καμιά φορά η παραγγελία μπορεί να μην φτάσει πια στα χέρια μας. Η Amazon, ένα από τα πιο γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα εκεί έξω, φαίνεται πώς βρήκε μια αρκετά...
Η Amazon βρήκε τον τρόπο για να μην ξανά χαθεί καμία παραγγελία!

Το μυστικό είναι μια φωτογραφία!

Αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο συμφωνούμε όλοι όσοι  ψωνίζουμε μέσω του διαδικτύου, (ή τουλάχιστον οφείλουμε να συμφωνήσουμε) είναι ο φόβος ότι καμιά φορά η παραγγελία μπορεί να μην φτάσει πια στα χέρια μας.

Η Amazon, ένα από τα πιο γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα εκεί έξω, φαίνεται πώς βρήκε μια αρκετά έξυπνη και ταυτόχρονα πρακτική λύση ώστε να καθησυχάσει τις φοβίες μας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η USA Today, σε λίγο καιρό, οι άνθρωποι που παραδίδουν τα πακέτα, θα έχουν στα χέρια τους μια φωτογραφία με την εξώπορτα του σπιτιού  του παραλήπτη, ώστε να είναι σίγουροι πως παραδίδουν  το πακέτο στο σωστό σημείο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα με την ονομασία “Amazon Logistics Photo On Delivery, υπήρχε εδώ κι 6 μήνες, ωστόσο η εταιρία αναβάθμισε μόλις πρόσφατα τα συστήματα της, για να μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες του σωστά. Κι αν αναρωτιέσαι τι θα συμβεί με την φωτογραφία , θα σταλεί στο κινητό του χρήστη μαζί με το σημείωμα  παράδοσης. Έτσι ακόμη κι αν γίνει λάθος, ο πελάτης θα ξέρει  από πού μπορεί να παραλάβει το πακέτο του, αλλά και η ίδια η εταιρία θα μπορεί να το βρει ευκολότερα.

Mέχρι σήμερα, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη, μόνο σε ορισμένες περιοχές όπως το Oregon, το Las Vegas, το Seattle, το San Francisco και άλλες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν γνωρίζουμε ακόμη αν και πως θα λειτουργήσει όλο αυτό στη χώρα μας όμως πιθανότατα θα το δούμε και στα μέρη μας κάποια στιγμή. Όπως και να έχει, είναι μια τέλεια ιδέα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Amazon βρήκε τον τρόπο για να μην ξανά χαθεί καμία παραγγελία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.