ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Android smartphones: Έτσι θα κάνετε το κινητό σας να μοιάζει με iPhone!

Έχετε android και θέλετε να δοκιμάσετε το iOS δωρεάν, τότε σας έχουμε τη λύση!
Android smartphones: Έτσι θα κάνετε το κινητό σας να μοιάζει με iPhone!

Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για android smartphones είναι ένας launcher στο Google Play Store, ο οποίος μετατρέπει το κινητό σας σε iPhone.

Συγκεκριμένα, φέρνει την εμπειρία του iOS 16 πλέον στο κινητό σας και σας επιτρέπει να έχετε τις λειτουργείες του iPhone σε ένα βαθμό.

Η εφαρμογή αυτή ήδη έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια downloads, καθώς συνεχίζει να αναβαθμίζεται και να φέρνει όλο και περισσότερες δυνατότητες για χρήση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μιλάμε για μία εφαρμογή που βρίσκεται αρκετό καιρό στο Google Play Store, αφού έχει αρχίσει από το iOS 13 και όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.

Πρόκειται όπως είπαμε για ένα launcher που στην ουσία κλωνοποιεί ένα iPhone στο κινητό σας, με το αποτέλεσμα να είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Μπορεί λοιπόν να αναπαραστήσει αρκετά πιστά την εμπειρία, φέρνοντας το γνωστό home screen της Apple και άλλα πράγματα που μπορείτε να συναντήσετε μόνο σε ένα iPhone ή iPad.

O αριθμός των downloads πραγματικά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ η βαθμολογία του βρίσκεται στο 4.8/5.

Όχι και άσχημα για έναν κλώνο που υπόσχεται να φέρει το iPhone στο android κινητό σας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Android smartphones: Έτσι θα κάνετε το κινητό σας να μοιάζει με iPhone!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.