ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Death Stranding: Δεύτερο πιο μεγάλο άνοιγμα σε πωλήσεις για το PlayStation

Το Death Stranding, ήταν ίσως ο πιο πολυαναμενόμενος  gaming τίτλος της  χρονιάς κι αυτό πέραν των διχασμένων και ταυτόχρονα παθιασμένων -τόσο υπέρ όσο και κατά-  κρητικών, φάνηκε κι από τις πωλήσεις του μιας και μέσα σε μόλις λίγες ημέρες κυκλοφορίας έχει κάνει χαμό. Συγκεκριμένα έκανε το δεύτερο πιο πετυχημένο ντεμπούτού τίτλου του PS4, μετά το...

Το Death Stranding, ήταν ίσως ο πιο πολυαναμενόμενος  gaming τίτλος της  χρονιάς κι αυτό πέραν των διχασμένων και ταυτόχρονα παθιασμένων -τόσο υπέρ όσο και κατά-  κρητικών, φάνηκε κι από τις πωλήσεις του μιας και μέσα σε μόλις λίγες ημέρες κυκλοφορίας έχει κάνει χαμό.

Συγκεκριμένα έκανε το δεύτερο πιο πετυχημένο ντεμπούτού τίτλου του PS4, μετά το Days Gone .

Συγκεκριμένα στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου, το Death Stranding κατέκτησε την δεύτερη θέση, μπροστά από τίτλους όπως τα FIFA 20 και Luigi’s Mansion 3.

Στην πρώτη θέση ακλόνητο παραμένει το Call of Duty: Modern Warfare

Είναι καλό παιχνίδι;

Πολύ καλή ερώτηση κι επειδή ασχολούμαι μαζί του εδώ και λίγες ημέρες, υπόσχομαι να καταγράψω την άποψή μου σύντομα.

Kάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μίλτος Τσιμπούκης

Ο Μίλτος Τσιμπούκης, είναι 32 Μαρτίων και ναι, αυτό είναι το πραγματικό του επώνυμο. (Αν χρειαστεί δείχνει και ταυτότητα) Αγαπά πολύ το gaming, τα anime, τα manga, τις σειρές και τα βιβλία φαντασίας. Συχνάζει συνήθως στο Sportime Kids αλλά και στο Sportime.gr. επίσης το ότι γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Επομένως μην πείτε ότι δεν ξέρατε... Τα λέμε στο διαδίκτυο!

ΣΧΟΛΙΑ