×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Death Stranding: Έρχεται με ελληνική μεταγλώττιση και υπότιτλους


Μίλτος Τσιμπούκης

Death Stranding: Έρχεται με ελληνική μεταγλώττιση και υπότιτλους


Το Death Stranding για πολλούς από εμάς είναι ήδη Game Of The Υear (ναι είναι νωρίς, ναι είναι αιρετική και fanboyστικη άποψη, αλλά θα την στηρίξουμε μέχρι τέλους λόγω ονόματος  του δημιουργού του και της πορείας του στην βιομηχανία)

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Sony Ελλάδος, η οποία  ξεκάθαρα έκανε αυτό που λέμε «κίνηση μεγάλου παίκτου», ανακοινώνοντας επίσημα όχι μόνο ελληνικούς υπότιτλους αλλά και μεταγλώττιση για το επερχόμενο (8 Νοεμβρίου 2019) νέο παιχνίδι του Hideo Kojima.

Μένει να δούμε την ποιότητα και την δουλειά που θα γίνει στο συγκεκριμένο κομμάτι –κυρίως της μεταγλώττισης- αν και το παρελθόν –λέγε με God Of War- δικαίωσε τις προσδοκίες μας σε πολύ βαθμό, οπότε απολύτως τίποτα δεν εμποδίζει την ιστορία να επαναληφθεί.

Τι είναι το Death Stranding ;

Να και η ερώτηση του 1 εκατομμυρίου ευρώ. Κανείς δεν ξέρει. Ο ίδιος ο Kojima έχει παρουσιάσει κάποια πλάνα με «μηχανισμούς» του παιχνιδιού στο πρόσφατο «Tokyo Game Show» αλλά όπως είπε ο ίδιος «Έχω αποκρύψει αρκετά σημεία του χάρτη και αντικείμενα για να μην χαλάσω σε κανέναν την έκπληξη» και η αλήθεια είναι πως αν κρίνουμε από το παρελθόν του τρελού Ιάπωνα, μάλλον μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, σε αυτό που εκείνος περιγράφει ως ένα νέο είδος παιχνιδιού που μέχρι τώρα δεν έχουμε ξανά δει με έμφαση στην ανακατασκευή του κόσμου που διαλύθηκε.

Για το λόγο αυτό, το παιχνίδι θα βασίζεται πολύ στο online του και την συνεργασία μεταξύ παικτών με τρόπους που –ακόμη τουλάχιστον – δεν γνωρίζουμε ακριβώς, ωστόσο με βάση όσα έχουμε δει ως τώρα σίγουρα η φάση θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Ενώ και η μουσική του παιχνιδιού, μαρτυρά πως έχουμε να κάνουμε με ένα αριστούργημα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους (ναι έχουν συνεργαστεί κανονικοί ηθοποιοί οι οποίοι δέχτηκαν να ψηφιοποιηθεί το σώμα τους ) βλέπουμε τους Mads Mikkelsen, Norman Reedus αλλά και τον Guglielmo Del Toro. Ενθουσιάστηκες; Κι εμείς.. υπομονή ως τις 8 Νοεμβρίου.

(το παιχνίδι κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStaton 4)

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 Τελευταία Νέα