Δείτε πόσο κοστίζει το Disney+ που έρχεται τον Νοέμβριο!

Με το Netflix να μεσουρανεί στην αγορά των streaming υπηρεσιών η υπόσχεση της Disney πως ετοιμάζει τη δική της υπηρεσία ήταν κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη.

Με το Netflix να μεσουρανεί στην αγορά των streaming υπηρεσιών η υπόσχεση της Disney πως ετοιμάζει τη δική της υπηρεσία ήταν κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη.

Μιας και ήταν δεδομένο ότι θα έχει εξαιρετικό περιεχόμενο (μόνο τις σειρές και τις ταινίες με τις οποίες μεγαλώσαμε να σκεφτεί κανείς αυτό αρκεί για να μας ψήσει) το Disney Plus λοιπόν πλασάρεται εδώ και καιρό και η κίνηση του Netflix να κόψει όλες τις σειρές της Marvel έκανε τις φήμες να φουντώσουν πώς Θα τις δούμε να επιστρέφουν στη νέα πλατφόρμα.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε, λοιπόν, με κάθε επισημότητα πως το Disney Plus θα κάνει την πρεμιέρα του στις 12 Νοεμβρίου με χρέωση 6,99 δολάρια και δωρεάν τους 2 πρώτους μήνες. Όσο για το περιεχόμενό του; Όλες οι ταινίες της Disney, θα είναι διαθέσιμες Day 1 ενώ ετοοιμάζεται live action σειρά Star Wars, νέο spin-off του Falcon & Winter Soldier, καθώς και ένα νέο show του Jeff Goldblum σε παραγωγή National Geographic επίσης νέα ταινία Phineas and Ferb, νέα σειρά High School Musical: The Musical: The Series, 100 ταινίες του Disney Channel και 5000+ επεισόδια διαθέσιμα για streaming από την 1η ημέρα. Επίσης ετοιμάζεται σειρά Monsters At Work (πρικουελ της ταινίας), Mighty Ducks, Muppets  ταινίες βασισμένες στα Escape to Witch Mountain και Secret Society of Second Born αλλά και η animated σειρά Clone Wars

Αξίζει να σημειώσουμε πως ταινίες όπως το Captain Marvel και Frozen 2, θα παίξουν αποκλειστικά στην νέα πλατφόρμα. Δεν ξέρουμε ακόμη σε πόσες χώρες θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα, ωστόσο μέχρι το 2021 αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως το λανσάρισμα…. Απλά φέρτε το!

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο