×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Facebook: «Sleep mode» στο Messenger Kids


Σία Ανδρικάκη

Facebook: «Sleep mode» στο Messenger Kids


Το διαδίκτυο δεν είναι ένας ασφαλής χώρος, ειδικότερα για παιδιά και άρα ο έλεγχος από τους γονείς δεν είναι απλά απαραίτητος, αλλά πρέπει να επιβάλλεται.

Το Facebook  ετοιμάζεται να προσθέσει μια λειτουργία “ύπνου” (sleep mode) στην υπηρεσία Messenger Kids προκειμένου να επιτρέψει στους γονείς να περιορίζουν τα παιδιά τους από το να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για messenger kids

Η εταιρεία λέει ότι οι γονείς μπορούν πλέον να καθορίσουν τις ώρες που θα επιτρέπεται στα παιδιά να χρησιμοποιούν την υπηρεσία – είτε αν πρόκειται για περιορισμό μιας συγκεκριμένης χρονικής στιγμής ή για κάτι επαναλαμβανόμενο.

Το Facebook ξεκίνησε την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 13 ετών το Δεκέμβριο. Έρχεται με μια σειρά από γονικούς ελέγχους και χωρίς διαφημίσεις. Ωστόσο, ορισμένοι εμπειρογνώμονες ζήτησαν από το Facebook να το αποσύρει, λέγοντας ότι δεν πρέπει να δημιουργεί εφαρμογές για παιδιά.

Με ή χωρίς sleep mode ωστόσο, ο έλεγχος των κινήσεων των παιδιών στο διαδίκτυο, εφόσον υπάρχουν, είναι επιβεβλημένος προκειμένου τα παιδιά να διδαχθούν, πως θα παραμένουν ασφαλή στο διαδίκτυο.Sportime News