ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γιατί αγόρασα το Xiaomi Redmi Note 9T 5G 128GB;

Xiaomi Redmi Note 9T 5G. Σε σύγκριση με Samsung Α32, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ποιο θα διαλέξεις; Xiaomi vs Samsung
Γιατί αγόρασα το Xiaomi Redmi Note 9T 5G 128GB;

Xiaomi Redmi Note 9T 5G. Τι σας λέει ο τίτλος; Τίποτα; Μόνο το 5G μας λέει ότι είναι συμβατό με το νέο σύστημα και το 9Τ μας μπερδεύει, λές να γράφει ανάποδα το Τ9;;;

Το δίλημμα.

Ήμουν ανάμεσα σε πολλά κινητά της ίδιας κατηγορίας. Οι εταιρίες ήταν πολλές. Πρώτη που κοίταξα, γιατί έχω και κόλλημα ήταν η Samsung με το Α32, αλλά τα στατιστικά, για να λέμε και αλήθειες ήταν απογοήτευση! Λέω ας δω λίγο παραπάνω σε κόστος κινητά. Βρήκα αξιόλογα κομμάτια από Huawei, αλλά μετά τα προβλήματα με το App Store δεν τα κοιτώ. Δεν λέω είναι πολύ δυνατά τηλέφωνα, αλλά το marketing και οι ειδήσεις έχουν ποτίσει το μυαλό  μου.

Και είδα το Xiaomi. Εχω παλαιότερο μοντέλο που έσπασε η οθόνη όταν έπεσε από ύψος 50cm! Απογοήτευση, αλλά για να λέμε αλήθειες, σε ταχύτητες, σκίζει!

Μην παρεξηγηθώ, γράφω γιατί διάλεξα ένα τηλέφωνο. Δεν είναι διαφήμιση, είναι ημερολόγιο. Αν με σπονσοράρει η Xiaomi θα πάρω παντόφλα, να φορώ ταγάρι να το βάζω μέσα, 23 ίντσες! Δεν φορώ ταγάρι.

Ως κλασικός άσχετος έτρεξα στο Ίντερνετ τα compare να δω ποιο κερδίζει ανά χαρακτηριστικό. Λυπάμαι για την αγαπημένη μου εταιρία την Samsung που ότι είχα πριν ήταν από αυτή!

Δείτε την σύγκριση εδώ Samsung A32 vs Xiaomi Note 9T

Κινεζιά, ξε-κινεζιά, με 240€ παίρνεις ένα αξιοπρεπές κινητό!

Αν διαφωνείτε ή έχετε άποψη, παρακαλώ διαφωτίστε με (τον άσχετο) και τους φίλους μας στο chat παρακάτω!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατί αγόρασα το Xiaomi Redmi Note 9T 5G 128GB;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!