menu

Οι καλύτερες εφαρμογές κινητών τηλεφώνων (android, iphone) για να βγάλετε λεφτά

Author Μιχάλης Μπακάλης
Οι καλύτερες εφαρμογές κινητών τηλεφώνων (android, iphone) για να βγάλετε λεφτά

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν μια δεύτερη δουλειά για επιπλέον εισόδημα ενώ άλλοι προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα από το διαδίκτυο. Το ευχάριστο είναι πως υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μας προσφέρουν έξτρα χρήματα. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε μια επισκόπηση των δέκα κορυφαίων. Είναι σημαντικό να επισημάνετε δύο πράγματα. Πρώτα, προσέξτε όταν χρησιμοποιείτε αυτές...

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν μια δεύτερη δουλειά για επιπλέον εισόδημα ενώ άλλοι προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα από το διαδίκτυο. Το ευχάριστο είναι πως υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μας προσφέρουν έξτρα χρήματα. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε μια επισκόπηση των δέκα κορυφαίων.

Είναι σημαντικό να επισημάνετε δύο πράγματα. Πρώτα, προσέξτε όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές ή παρόμοιες, επειδή υπάρχουν πολλές ψεύτικες που σας υπόσχονται μια περιουσία, αλλά στο τέλος απλώς κλέβουν τα δεδομένα σας. Ακόμα, αυτές οι εφαρμογές είναι χρήσιμες για να κερδίσετε μικρά ποσά και μόνο. Εάν έχετε μεγαλύτερους στόχους, αυτές δεν είναι οι καλύτερες επιλογές για εσάς.

Musely

Το Musely είναι μια διαδικτυακή αγορά βιολογικών καλλυντικών προϊόντων για γυναίκες. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές για προϊόντα περιποίησης του δέρματος και περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για εσάς. Μπορείτε επίσης να γίνετε πωλητής και να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα για να βγάλετε χρήματα. Θα κερδίζετε προμήθεια 20% του συνόλου των πωλήσεών σας. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται αυτόματα μεταξύ της 1ης και της 15ης κάθε μήνα.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του Musely εδώ εάν χρησιμοποιείτε Android ή εδώ εάν διαθέτετε συσκευή iOS.

Userfeel

Το Userfeel είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να κερδίσετε χρήματα. Eίναι πολύ απλό στη χρήση. Αυτή η εφαρμογή σας πληρώνει για τη διεξαγωγή δοκιμών σαν χρήστης. Για κάθε δοκιμή που ολοκληρώνετε, θα κερδίζετε περίπου 10€ μέσω PayPal. Θα πρέπει να περιμένετε να περάσετε από 10 έως 20 λεπτά για κάθε δοκιμή. Στόχος σας είναι να τεστάρετε ιστοσελίδες, εφαρμογές ή κάτι παρόμοιο και να ενημερώσετε στον δημιουργό για ό, τι δεν λειτουργεί. Η δοκιμή μπορεί να ολοκληρωθεί από smartphone, tablet ή υπολογιστή.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του Userfeel εδώ εάν χρησιμοποιείτε Android ή εδώ εάν διαθέτετε συσκευή iOS.

Toluna

Το Toluna είναι μια εφαρμογή έρευνας αγοράς που διεξάγει μελέτες με τη βοήθεια εκατομμυρίων χρηστών που ανταλλάσσουν πληροφορίες για χρήματα. Οι admin αυτής της εφαρμογής ελέγχουν τα στοιχεία τους για πληροφορίες σχετικά με ένα προϊόν και μια εταιρεία. Το Toluna σάς επιτρέπει να κερδίζετε επιπλέον χρήματα, κάνοντας απλώς έρευνες ή ακόμα και δημιουργώντας τη δική σας. Οι περισσότερες πληρωμές λαμβάνονται από πόντους που μπορούν να εξαργυρωθούν δώρα και πληρωμές σε μετρητά.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Toluna εδώ για τηλέφωνα Android ή εδώ για συσκευές iOS.

Bookscouter

Το Bookscouter είναι μια εφαρμογή για πώληση και μεταπώληση βιβλίων. Θα βρείτε έναν μεγάλο κατάλογο παλαιών και νέων έργων, οπότε αν είστε βιβλιοφάγος, αυτό μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα! Απλώς εγγραφείτε στην εφαρμογή και μπορείτε να βάλετε τα βιβλία που έχετε στην πώληση για να βγάλετε μετρητά.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Bookscouter εδώ για Android ή εδώ εάν διαθέτετε συσκευή iOS.

Fluid Truck Share

Το Fluid Truck Share είναι μια εφαρμογή κοινής οικονομίας που σας επιτρέπει να νοικιάσετε φορτηγά, φορτηγά 4X4 και άλλα οχήματα για ώρες ή ημέρες. Εάν έχετε ένα όχημα που δεν χρησιμοποιείτε πολύ ή ένα που θέλετε να νοικιάσετε σε συγκεκριμένες ώρες (σαββατοκύριακα ή όποτεδήποτε). Για να ξεκινήσετε απλώς εγγραφείτε στον ιστότοπο, δημοσιεύστε το όχημά σας και περιμένετε για την πρώτη σας ενοικίαση. Ορισμένοι χρήστες έχουν κερδίσει έως και 20,000 € ετησίως!

Μπορείτε να βρείτε το Fluid Market για Android εδώ ή για συσκευές iOS εδώ.

Slidejoy

Το Slidejoy είναι μια εφαρμογή που σας πληρώνει για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία οθόνης κλειδώματος που εμφανίζει ειδήσεις και εξατομικευμένες διαφημίσεις ενώ το τηλέφωνό σας είναι κλειδωμένο. Αποζημιώνεστε σε αντάλλαγμα, ανεξάρτητα από το εάν ανοίγετε τα άρθρα ειδήσεων ή τις διαφημίσεις που εμφανίζονται. Το Slidejoy πραγματοποιεί πληρωμές μέσω Square Cash ή PayPal, αλλά πρέπει να χρησιμοποιειτε την εφαρμογή τουλάχιστον τρεις μήνες με κανονική χρήση.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Slidejoy εδώ για Android.

Swagbucks

Το Swagbucks είναι μια εφαρμογή έρευνας της αγοράς που σας προσφέρει χρήματα με αντάλλαγμα την ολοκλήρωση ερευνών, την πραγματοποίηση διαδικτυακών αγορών, τη δοκιμή βιντεοπαιχνιδιών σε κινητές συσκευές ή απλά την παρακολούθηση βίντεο. Είναι ένας πολύ απλός και απλός τρόπος για να πάρετε επιπλέον χρήματα. Οι πληρωμές γίνονται σε δωροκάρτες από δημοφιλείς λιανοπωλητές όπως: Amazon, BestBuy, WalMart, Starbucks και άλλα.

Βρείτε Swagbucks εδώ για Android ή εδώ για iOS.

Foap

Το Foap είναι μια εφαρμογή crowdsourcing σχεδιασμένη για επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους που θέλουν να βγάλουν λεφτά από τις φωτογραφίες. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εικονικό χαρτοφυλάκιο με τις καλύτερες φωτογραφίες σας που μπορούν να κοινοποιηθούν σε μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Πολλές εταιρείες διαφήμισης, επικοινωνίας και μάρκετινγκ θα πληρώνουν γενικά μεταξύ 5 και 100 € για κάθε φωτογραφία.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Foap εδώ για το Android σας ή κάνοντας κλικ εδώ για συσκευές iOS.

iPoll

Το iPoll είναι παρόμοιο με το Swagbucks – σας προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε επιπλέον εισόδημα με αντάλλαγμα την ολοκλήρωση ερευνών ή άλλες εργασίες που εστιάζονται στο λιανικό εμπόριο. Μόλις ορίσετε τις προτιμήσεις σας και τις συνήθειες κατανάλωσης, το iPoll θα αρχίσει να σας στέλνει εργασίες και έρευνες για τις οποίες θα αποζημιωθείτε μέσω PayPal ή δωροκάρτας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το iPoll στο Google Play για συσκευές Android ή εδώ για συσκευές iOS.

Money App

Η Money App είναι μία από τις πιο γνωστές εφαρμογές για τη δημιουργία χρημάτων στο διαδίκτυο. Αυτή η εφαρμογή σας πληρώνει για εργασίες όπως η απάντηση ερωτηματολογίων, η σύνταξη κριτικών, η δοκιμή παιχνιδιών / προϊόντων ή η διερεύνηση του τρόπου εμφάνισης των προϊόντων σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω PayPal και, σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, τα χρήματα προέρχονται μέσα σε λίγες ημέρες από την έναρξη της χρήσης της εφαρμογής. Δεν χρειάζεται να περιμένετε μήνες πριν από την πρώτη σας πληρωμή.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Money εδώ εάν χρησιμοποιείτε Android ή εδώ εάν διαθέτετε συσκευή iOS.

 

ΠΗΓΗ: ccm.net
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: kwr, sportime

#Tags

Sportime Extras