×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

iPhone 11 : Παρουσιάζεται το νέο μοντέλο της Apple


    Στέλιος Ανδρικάκης

iPhone 11 : Παρουσιάζεται το νέο μοντέλο της Apple


Πολύ κοντά στην παρουσίαση του νέου iPhone φαίνεται ότι είναι η Apple, σύμφωνα με μερικές διαρροές που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες.

Όπως γίνεται γνωστό λοιπόν, τα νέα μοντέλα του iPhone αναμένεται να αποκαλυφθούν στο κοινό στις 12 Σεπτεμβρίου από την εταιρία.

Εφόσον η ημερομηνία επιβεβαιωθεί, τότε η κυκλοφορία στην αγορά, θα αρχίσει περίπου δύο εβδομάδες αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μητσοτάκης: Σειρά επαφών στο εξωτερικό

Οι φήμες, κάνουν λόγω για τρία νέα μοντέλα, που θα βγουν με πολύ μικρές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Η μόνη διαφορά θα είναι στην οπίσθια κάμερα, η οποία θα περιλαμβάνει τους φακούς της κάμερας, οι οποίοι θα είναι τρεις. Η κάμερα τριπλού φακού θα φέρει αρκετές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες που θα αφορούν τη λήψη φωτογραφιών.

Αλλαγές στην ονομασία

Σύμφωνα με δημοσίευση του Independent η Apple φαίνεται ότι δεν θα έχει πλέον λατινικούς χαρακτήρες, που είχε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, και να τους αντικαθιστά με τους κλασικούς αριθμούς.

Συγκεκριμένα υποστηρίζεται ότι το καινούριο μοντέλο θα ονομαστεί iPhone 11, ενώ οι δύο πιο αναβαθμισμένες εκδόσεις iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;


Τελευταία Νέα