ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 14: Έρχονται αυξήσεις φωτιά για τα νέα μοντέλα!

Τα iPhone 14 φέρνουν μεγάλες αυξήσεις που έχουν ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις!
iPhone 14: Έρχονται αυξήσεις φωτιά για τα νέα μοντέλα!

Αυξήσεις φέρνει η Apple στα iPhone 14, κάτι που είχε να γίνει από το 2017 και ήδη ο κόσμος… τσινάει με τις τιμές που βλέπει.

Συγκεκριμένα, πέντε χρόνια μετά το iPhone 13 Max, που άγγιξε τα 1100 δολάρια, έρχεται το  iPhone 14 Max για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αξία του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει γνωστοί tipsters που γνωρίζουν την αγορά και έχουν και τις πηγές του, οι τιμές των iPhones 14 θα κυμανθούν ως εξής:

  • iPhοne 14 (6,1 ιντσών) – 799 $
  • iPhοne 14 Max (6,7 ιντσών) – 899 $
  • iPhone 14 Pro (6,1 ιντσών) – 1.099 $
  • iPhone 14 Pro Max (6,7 ιντσών) – 1.199 $

Η κίνηση αυτή σίγουρα θα αυξήσει τα έσοδα της εταιρείας, ωστόσο υπάρχει πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια από τους πελάτες της Apple, που είναι και από τους πιο φανατικούς.

Μένει να δούμε αν θα έχει όντως το νέο κινητό αυτό κάτι που θα το κάνει να ξεχωρίζει και θα φέρει κάποια καινοτομία ή θα έχουμε το ξαναζεσταμένο φαγητό που πλασάρει εδώ και χρόνια η εταιρία στους καταναλωτές.

Οι αλλαγές στα νέα smartphones!

Οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα πάντως, μιλούν για ένα νέο σύστημα κάμερας στο iPhone 14 Pro και Pro Max.

Νέους αισθητήρες και δυνατότητα βίντεο που θα φτάνει ακόμα και τα 8Κ, φυσικά η Pro σειρά θα έχει και διαφορετικά υλικά που θα είναι πιο premium, γι’αυτό και η απόσταση αυτή των 200 δολαρίων και πάνω.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ