ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 14 Plus: Τρελές οι τιμές του στην Ελλάδα – Πότε έρχεται στη χώρα μας!

Οι τιμές του iPhone 14 Plus για την Ελλάδα έγιναν γνωστές και είμαι σίγουροι ότι τις περιμένατε!
iPhone 14 Plus: Τρελές οι τιμές του στην Ελλάδα – Πότε έρχεται στη χώρα μας!

Μπορεί τα iPhone 14 να κυκλοφόρησαν πριν από λίγες εβδομάδες σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, ωστόσο έχουμε άλλη μία κυκλοφορία.

Μιλάμε φυσικά για το iPhone 14 Plus, που είναι ο… μεγάλος αδερφός του απλού iPhone και σίγουρα υπάρχουν πολλοί που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα, δεν έχει σημαντικές διαφορές με το απλό iPhοne, ωστόσο έχει βελτιωμένη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη που φτάνει τις 6,7 ίντσες.

Ωστόσο όποιος θέλει να αποκτήσει ένα από τα τρία μοντέλα, που ξεχωρίζουν ανάλογα τη μνήμη που έχουν, θα πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά μέσα στην τσέπη.

Αναλυτικά οι τιμές των iPhone 14 Plus στην Ελλάδα:

  • iPhοne 14 Plus 128GB – €1239
  • iPhοne 14 Plus 256GB – €1379
  • iPhone 14 Plus 512GB – €1649

Αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα, η συσκευή αυτή της Apple είναι διαθέσιμη σε όσους βρίσκονται στην Αμερική, όσον αφορά την Ελλάδα, αναμένεται να τα δούμε από τις 14 Οκτωβρίου και έπειτα, χωρίς να έχει κλείσει ωστόσο κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ