×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Όταν ο Νικολά Τέσλα προέβλεπε το μέλλον


Sportime Team

Όταν ο Νικολά Τέσλα προέβλεπε το μέλλον


Δεν χρειάζεται πάντα να είσαι μάντης ώστε να καταφέρεις να «προβλέψεις» το μέλλον, ιδιαίτερα όταν το μέλλον αυτό, αφορά τη φυσική ή την τεχνολογία.

Φαίνεται πως η σκέψη σε συνδυασμό με μία μικρή διορατικότητα αλλά και λίγη πίστη στην ανθρώπινη φύση και εφευρετικότητα, μπορούν εύκολα να αποτελέσουν τα συστατικά των μαντικών ικανοτήτων.

Σε μία συνέντευξη που δημοσιεύτηκε το 1926 στο αμερικανικό περιοδικό Collier’s, ο Νικολά Τέσλα φαίνεται πως κατάφερε επιτυχημένα να προβλέψει πολλά από αυτά που θα συνέβαιναν στο μέλλον.

Σχετική εικόνα

Μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για πτήσεις ηλεκτρικών αεροπλάνων από τη Νέα Υόρκη στην Ευρώπη μέσα σε λίγες ώρες, για συχνότερους σεισμούς αλλά και για αυξομειώσεις της θερμοκρασίας.

«Όταν η ασύρματη τεχνολογία εφαρμοστεί τέλεια, όλη η γη θα μετατραπεί σ’ έναν τεράστιο εγκέφαλο, αυτό που είναι δηλαδή πραγματικά, με όλα τα πράγματα να είναι απλώς κομμάτια ενός πραγματικού και ρυθμικού όλου. Θα μπορούμε να επικοινωνούμε ο ένας με τον άλλον στιγμιαία, ανεξαρτήτου απόστασης. Όχι μόνο αυτό, αλλά μέσα από την τηλεόραση και την τηλεφωνία, θα μπορούμε να βλέπουμε και να ακούμε τον άλλον, σαν να τον έχουμε μπροστά μας ακόμα κι αν έχουμε χιλιάδες μίλια ανάμεσά μας», είχε πει στη συνέντευξή του.

Αποτέλεσμα εικόνας για nikola tesla

Να σημειωθεί ακόμα πως ο Νικολά Τέσλα, προέβλεψε πως οι άνθρωποι θα είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνούν ασύρματα ο ένας με τον άλλο, σε πολύ μεγάλες αποστάσεις, χρησιμοποιώντας συσκευές που χωρούν μέσα στην τσέπη τους.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras