εφαρμογές

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κρύψετε εικόνες, βίντεο και εφαρμογές από τις συσκευές σας.

Μιας και σχεδόν όλοι έχουμε στo κινητό μας τηλέφωνο, φωτογραφίες και εφαρμογές που δεν θέλουμε να πέσουν σε λάθος χέρια ή να δουν «τρίτοι» υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι να προστατεύσουμε αυτά μας τα δεδομένα αποκρύπτοντας και βάζοντας κωδικό!

Στα διαδικτυακά καταστήματα (Google Play Store και App Store) που είναι ενσωματωμένα στα κινητά τηλέφωνα υπάρχουν διαθέσιμες πολλές εφαρμογές, που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση.

Με δεδομένο πως τόσο η Apple όσο και οι υπόλοιπες εταιρείες θέλουν να βελτιώσουν την εσωτερική αποθήκευση των συσκευών τους, ο χώρος για φωτογραφίες, βίντεο και σημαντικά αρχεία αυξάνεται συνεχώς.

Επομένως, αυξάνεται και η ανάγκη για προστασία των προσωπικών δεδομένων και οι χρήστες αναζητούν εφαρμογές για να αποκρύψουν τα αρχεία αυτά από «τρίτους», που πιθανότατα θα επιδιώξουν να τα ανοίξουν.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε ορισμένες εφαρμογές, που μπορούν να βοηθήσουν προκειμένου να παραμείνουν κρυφά, κλειδωμένα και προστατευμένα όλα τα δεδομένα του κινητού σας.

Αναλυτικά οι εφαρμογές:

1) Clock The Vault:

Το Clock Vault (Secret Photo Locker & Video Locker) είναι μια εξαιρετική εφαρμογή προστασίας απορρήτου, που διατηρεί ασφαλείς και κρύβει εύκολα φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία που δεν θέλετε να βλέπουν οι άλλοι στη συσκευή σας. Λειτουργεί με ασφάλεια πίσω από έναν μυστικό κωδικό πρόσβασης ώρας.

2) Hide Photos, Video – Hide it Pro:

Η εφαρμογή είναι έξυπνα μεταμφιεσμένη ως «Audio Manager» στη συσκευή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσετε και να μειώσετε την ένταση του ήχου. Ωστόσο, εάν πατήσετε παρατεταμένα τον τίτλο του Audio Manager, θα ξεκινήσει η πραγματική εφαρμογή Hide It Pro, όπου μπορείτε να αποκρύψετε φωτογραφίες, βίντεο ή άλλα αρχεία.

3) Gallery Vault – Hide Pictures And Videos:

Το GalleryVault είναι μια φανταστική εφαρμογή προστασίας απορρήτου για εύκολη απόκρυψη και κρυπτογράφηση των φωτογραφιών, των βίντεο και οποιωνδήποτε άλλων αρχείων που δεν επιθυμείτε να βλέπουν οι άλλοι.

Το GalleryVault μπορεί να κρύψει το εικονίδιο της εφαρμογής του και να διατηρήσει το απόρρητό σας απολύτως ασφαλές. Μπορείτε να προσθέσετε τις ιδιωτικές σας εικόνες και βίντεο σε αυτό το ασφαλές θησαυροφυλάκιο και κανείς δεν θα γνωρίζει την ύπαρξή τους.
Επιπλέον, το GalleryVault έχει όμορφο σχεδιασμό, σας παρέχει την ομαλή και εκπληκτική εμπειρία περιήγησης στη συλλογή σας.

4) Calc Vault:

Το Calc Vault είναι η εφαρμογή Vault με την Αριθμομηχανή που μπορεί κρυφά να κρύβει φωτογραφίες, να κρύβει βίντεο και να κλειδώνει εφαρμογές χωρίς κανείς να γνωρίζει, καθώς το κλείδωμα της συλλογής που είναι εγκατεστημένο στο τηλέφωνό σας φαίνεται σαν μια απλή όμορφη αριθμομηχανή.

5) App Hider – Hide Apps Hide Photos Multiple Accounts:

Το App Hider ειδικεύεται στην απόκρυψη άλλων εφαρμογών, ειδικά του WhatsApp, του Instagram και του Facebook Messenger. Το App Hider μπορεί να αποκρύψει φωτογραφίες και βίντεο και να κρύψει και το ίδιο το App Hider μετατρέποντάς το σε Αριθμομηχανή.

6) Applock:

Το AppLock μπορεί να κλειδώσει το Facebook, το WhatsApp, το Gallery, το Messenger, το Snapchat, το Instagram, τα SMS, τις Επαφές, το Gmail, τις Ρυθμίσεις, τις εισερχόμενες κλήσεις και οποιαδήποτε εφαρμογή επιλέγετε. Αποτρέψτε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και φυλάξτε το απόρρητο μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής. Έχει τυχαίο πληκτρολόγιο και αόρατο κλείδωμα μοτίβου.

7) Dialer Lock – AppHider:

Το Dialer Lock μπορεί να σας βοηθήσει να αποκρύψετε οποιαδήποτε εφαρμογή και να διατηρήστε το απόρρητό σας αποκρύπτοντας εφαρμογές. Μπορείτε να ανοίξετε κρυφές εφαρμογές μέσω αυτού και παρέχει λειτουργία κρυφής εικόνας, εισαγωγή των εικόνων σας στη συλλογή, χωρίς να μπορούν να δουν άλλοι αυτές τις φωτογραφίες.

Δείτε παρακάτω πώς να κρύψετε εικόνες στο IPhone:

#Tags: