ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σαρωτικό ξεκίνημα για τα Pokémon Sword And Shield στο Ηνωμένο Βασίλειο

Για τα καλά μπρος φαίνεται πως έχει πάρει η gaming βιομηχανία τον τελευταίο καιρό καθώς μετά τα Call Of Duty και Death Stranding,  που ήρθαν στα χέρια μας στις αρχές του Νοέμβρη, τώρα έχουμε 3 ακόμη νέους τίτλους  που ήρθαν για να ζητήσουν με αξιώσεις το δικό τους μερίδιο στην αγορά. Pokémon Sword And Shield...
Σαρωτικό ξεκίνημα για τα Pokémon Sword And Shield στο Ηνωμένο Βασίλειο

Για τα καλά μπρος φαίνεται πως έχει πάρει η gaming βιομηχανία τον τελευταίο καιρό καθώς μετά τα Call Of Duty και Death Stranding,  που ήρθαν στα χέρια μας στις αρχές του Νοέμβρη, τώρα έχουμε 3 ακόμη νέους τίτλους  που ήρθαν για να ζητήσουν με αξιώσεις το δικό τους μερίδιο στην αγορά.

Pokémon Sword And Shield (Ναι είναι 2 παιχνίδια) και Star Wars: Jedi Fallen Order είναι οι ηχηρές προτάσεις των τελευταίων ημερών και για να πούμε την αλήθεια, στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου (που θεωρείται από τις βασικές αγορές στην gaming βιομηχανία), τα πήγαν εξαιρετικά.

Συγκεκριμένα η λίστα με τις κυκλοφορίες της εβδομάδας που ολοκληρώθηκε στις 16 Νοεμβρίου είναι:

  1. Pokémon Sword
  2. Star Wars Jedi: Fallen Order
  3. Pokémon Shield
  4. Call of Duty: Modern Warfare
  5. FIFA 20
  6. Luigi’s Mansion 3
  7. Pokémon Sword & Shield: Dual Edition
  8. Death Stranding
  9. Mario Kart 8 Deluxe
  10. Mario & Sonic At The Tokyo Olympic Games 2020

Πίστεψέ μας αξίζει να δοκιμάσεις τα περισσότερα απ αυτά

Kάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μίλτος Τσιμπούκης

Ο Μίλτος Τσιμπούκης, είναι 32 Μαρτίων και ναι, αυτό είναι το πραγματικό του επώνυμο. (Αν χρειαστεί δείχνει και ταυτότητα) Αγαπά πολύ το gaming, τα anime, τα manga, τις σειρές και τα βιβλία φαντασίας. Συχνάζει συνήθως στο Sportime Kids αλλά και στο Sportime.gr. επίσης το ότι γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Επομένως μην πείτε ότι δεν ξέρατε... Τα λέμε στο διαδίκτυο!

?>