ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνητή νοημοσύνη: Η νέα συσκευή που έρχεται να αντικαταστήσει το κινητό

Μία νέα συσκευή φιλοδοξεί να αντικαταστήσει τα κινητά.
Τεχνητή νοημοσύνη: Η νέα συσκευή που έρχεται να αντικαταστήσει το κινητό

Μία νέα συσκευή με τεχνητή νοημοσύνη ευελπιστεί να βοηθήσει τον κόσμο και να τον κάνει να ξεχάσει το κινητό με τις δυνατότητες που διαθέτει.

Πρόκειται για το Ai Pin, το οποίο κατασκευάσαν δύο πρώην υπάλληλοι της Apple, ο Ιμράν και η σύζυγός του, καταφέρνοντας να συμπτήξουν πολλή τεχνολογία σε κάτι πολύ μικρό.

Η συσκευή αποτελείται από δύο κομμάτια. Έναν υπολογιστή και έναν ενισχυτή της μπαταρίας. Ενισχύει την μπαταρία του υπολογιστή και με αυτό επιτυγχάνουμε τη ζωή της μπαταρίας καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του Mega, με ένα λέιζερ προβάλει στην παλάμη του ανθρώπου όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται και απλά με τις κινήσεις του χεριού μπορεί ο χρήστης να επιλέξει λειτουργίες προχωρώντας στην επόμενη επιλογή ή στην προηγούμενη.

Παράλληλα, με το χτύπημα των δαχτύλων σταματάει η λειτουργία, ενώ κάνοντας «μπουνιά» κλείνει εντελώς η εφαρμογή που είναι ανοιχτή, ενώ γίνεται και αποστολή μηνυμάτων.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως μέσα από το Ai Pin ο καθένας μπορεί να κάνει κλήσεις και να μιλήσει με κάποιον σε οποιαδήποτε γλώσσα και αν μιλάει.

Το κινητό μαζί με τον φορτιστή του και την δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων πωλείται στην απλή του έκδοση στα 699 δολάρια. το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο όμως είναι τα 24 δολάρια το μήνα που πρέπει να πληρώνει κανείς σαν συνδρομή.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.