Ο Terminator έρχεται στο Mortal Kombat και εντυπωσιάζει

Όταν ακούς τις λέξεις Terminator και  Mortal Kombat τι σου έρχεται στο μυαλό; Εμάς πολλά μεγάλα κομμάτια από την παιδική μας ηλικία που λιώναμε το ένα στην κονσόλα και το άλλο στο βίντεο.

Φαντάσου λοιπόν πως νιώσαμε όταν μάθαμε πως 2 αγαπημένα μας franchise που κυριολεκτικά μας πήραν από το χεράκι και μας μεγάλωσαν, ενώνονται και το ένα συναντάει το άλλο.

Ω ναι, φυσικά και μιλάμε για το  Mortal Kombat και το γεγονός πως όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα ο Τerminator θα γίνει μέρος του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την NetherRealm, ο αγαπημένος μας ήρωας ( ; ) θα προστεθεί  σε early access, ως μέρος του Kombat Pack από τις 8 Οκτωβρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως στο συγκεκριμένο Kombat Pack έχουν ανακοινωθεί ήδη χαρακτήρες με δυνατά ονόματα όπως οι Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, Spawn, και Joker.

Όπως ίσως φαντάζεσαι, την ανακοίνωση του Terminator ως μέρος του fighting τίτλου, ακολούθησε το σχετικό βίντεο στο οποίο μάλιστα είδαμε και μερικές από τις κινήσεις που έχει διαθέσιμες.

Ω ναι, ανάμεσα στα όπλα που θα χρησιμοποιεί, θα είναι και το γνωστό κι αγαπημένο shotgun του και το time-travel sphere για το finishing move του. Επιπροσθέτως θα υπάρχουν τα X-Ray και οι φλόγες θα αποκαλύπτουν τον ρομποτικό σκελετό του.

Αν εμφανισιακά δεν θυμίζει τον Arnold που έχεις συνηθίσει να βλέπεις στις ταινίες (ή έστω σε κάποιες ταινίες της σειράς) είναι γιατί μιλάμε για τον Terminator  T-800  από την νέα ταινία Terminator: Dark Fate.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ένας χαρακτήρας από μια σειρά εμφανίζεται σε μια άλλη εντελώς ξαφνικά.

Παλιότερα είχαμε την εμφάνιση του Neagan από το Walking Dead στο αντίπαλο δέος το Τekken 7 (δεν πήγε τόσο καλά όσο νομίζεις)  για να μην μιλήσουμε γα τις τηλεοπτικές ή κομιξάδικες «μεταγραφές» τέτοιου τύπου τόσο σε περιοδικά όσο και στην τηλεόραση. Όπως και να χει ανυπομονούμε να δούμε τι εκπλήξεις έχει για εμάς ο «Εξολοθρευτής»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram