ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

The Last Of Us Part 2: Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας !

Είστε έτοιμοι  για το Last Of Us Part 2 Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το Last Of Us Part 2, απλά έγινε χαμός . Δεν μας πιστεύεις; Για τσέκαρε λίγο εδώ. Ναι και οι δικές μας αντιδράσεις ήταν αυτές ακριβώς μην κοιτάς που δεν ήμασταν  εκεί! Από τότε έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι,...
The Last Of Us Part 2: Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας !

Είστε έτοιμοι  για το Last Of Us Part 2

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το Last Of Us Part 2, απλά έγινε χαμός . Δεν μας πιστεύεις; Για τσέκαρε λίγο εδώ.

Ναι και οι δικές μας αντιδράσεις ήταν αυτές ακριβώς μην κοιτάς που δεν ήμασταν  εκεί!

Από τότε έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι, φήμες καθυστερήσεις trailers, αγωνία και καμία ένδειξη για την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. (Βρέ μπας και είναι αποκλειστικό του PS5; ) μέχρι που η Sony έριξε πριν από λίγο την βόμβα της. Το The Last Of US Part 2 κυκλοφορεί στις 21Φεβρουαρίου αποκλειστικά για το PS4 τόσο με κανονική όσο κατά τα φαινόμενα και με Deluxe και συλλεκτική  έκδοση.

Και για όσους δεν καταλαβαίνουν το Hype και τον χαμό, το The Last Of Us είναι ένα από το καλύτερα παιχνίδια εκεί έξω. Πρωτοκυκλοφόρησε  για το Playstation 3 τον  Ιούνιο του 2013 κλείνοντας με ιδανικό τρόπο την περασμένη γενιά κονσολών και αργότερα έγινε remaster και στο PS4.

Αφηγείται μια ιστορία βαθιάς αγάπης κι επιβίωσης σε ένα μετά αποκαλυπτικό περιβάλλον. Ένα ταξίδι 2 αρχικά άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων ενός άνδρα κι ενός κοριτσιού  του Joel και της Ellie. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά, θα δεθούν και θα περάσουν πολλά μέχρι  την μεγάλη αποκάλυψη που τους περιμένει στο τέλος του ταξιδιού τους .

Το υπέροχο με το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι έχει τόσα χαρακτηριστικά ταινίας που δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς gamer για να βιώσει την εμπειρία που έχει να του προσφέρει. Αν έχεις την ευκαιρία να το δοκιμάσεις απλά κάντο χωρίς  καμία δεύτερη σκέψη. Απλά θα το λατρέψεις και θα μας ευχαριστείς. Όπως και να χει μια επανάληψη του έπους λίγο πριν την συνέχεια (η οποία παρεμπίπτοντος  όπως θα έχεις καταλάβει προβλέπεται εκρηκτική) επιβάλλεται!

The Last Of Us Part 2, απλά σε περιμένουμε.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μίλτος Τσιμπούκης

Ο Μίλτος Τσιμπούκης, είναι 32 Μαρτίων και ναι, αυτό είναι το πραγματικό του επώνυμο. (Αν χρειαστεί δείχνει και ταυτότητα) Αγαπά πολύ το gaming, τα anime, τα manga, τις σειρές και τα βιβλία φαντασίας. Συχνάζει συνήθως στο Sportime Kids αλλά και στο Sportime.gr. επίσης το ότι γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Επομένως μην πείτε ότι δεν ξέρατε... Τα λέμε στο διαδίκτυο!

ΣΧΟΛΙΑ