ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τι πραγματικά σημαίνει η καθυστέρηση του The Last Of Us Part 2;

Η βόμβα έσκασε το απόγευμα της 24ης Οκτωβρίου και τελικά το The Last Of Us Part 2 πήρε αναβολή για της 29 Μαΐου, αντί για της 21 Φλεβάρη  που ήταν να κυκλοφορήσει  αρχικά προκειμένου να είναι έτοιμο να μας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία.   View this post on Instagram   See an update on The...
Τι πραγματικά σημαίνει η καθυστέρηση του The Last Of Us Part 2;

Η βόμβα έσκασε το απόγευμα της 24ης Οκτωβρίου και τελικά το The Last Of Us Part 2 πήρε αναβολή για της 29 Μαΐου, αντί για της 21 Φλεβάρη  που ήταν να κυκλοφορήσει  αρχικά προκειμένου να είναι έτοιμο να μας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία.

 

View this post on Instagram

 

See an update on The Last of Us Part II via the link in our bio.

A post shared by Naughty Dog (@naughty_dog_inc) on

Το θέμα ωστόσο είναι κάπως  παράξενο γιατί εκτός του ότι ο γραφών ανυπομονούσε πάρα, πάρα πολύ να το παίξει και τώρα ξενέρωσε, η κίνηση αυτή πάει πίσω κι άλλες μεγάλες κυκλοφορίες όπως το Ghost Of Tsushima  που  θα κυκλοφορήσει μεν μέσα στο 2020, αλλά αρκετά αργότερα από ότι υπολογιζόταν.

Τέλος αν νομίζεις ότι το μόνα παιχνίδια που θα καθυστερήσουν, είναι αποκλειστικότητες του PS4, σου έχουμε νέα καθώς και η (όχι ιδιαίτερα αγαπημένη) Ubisoft, ανακοίνωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Watch Dogs Legion, καθώς και των  Rainbow Six: Quarantine και Gods & Monsters. Όπως και να έχει οι επόμενοι μήνες «μυρίζουν» ενδιαφέρουν. Για να δούμε τι θα δούμε.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μίλτος Τσιμπούκης

Ο Μίλτος Τσιμπούκης, είναι 32 Μαρτίων και ναι, αυτό είναι το πραγματικό του επώνυμο. (Αν χρειαστεί δείχνει και ταυτότητα) Αγαπά πολύ το gaming, τα anime, τα manga, τις σειρές και τα βιβλία φαντασίας. Συχνάζει συνήθως στο Sportime Kids αλλά και στο Sportime.gr. επίσης το ότι γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Επομένως μην πείτε ότι δεν ξέρατε... Τα λέμε στο διαδίκτυο!

?>