ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To επόμενο Halo θα είναι VR!

Υπάρχει κόσμος που το έχει λατρέψει και ζητά παθιασμένα μια συνέχειά του και η 343 Industries, είναι έτοιμη να κάνει αυτήν την απαίτηση πραγματικότητα. Μιλάμε φυσικά για την σειρά παιχνιδιών Halo, η οποία όχι μόνο είναι έτοιμη να επιστρέψει αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα η επιστροφή αυτή θα γίνει σε VR! Όπως ανέφερε η ίδια...
To επόμενο Halo θα είναι VR!

Υπάρχει κόσμος που το έχει λατρέψει και ζητά παθιασμένα μια συνέχειά του και η 343 Industries, είναι έτοιμη να κάνει αυτήν την απαίτηση πραγματικότητα.

Μιλάμε φυσικά για την σειρά παιχνιδιών Halo, η οποία όχι μόνο είναι έτοιμη να επιστρέψει αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα η επιστροφή αυτή θα γίνει σε VR!

Όπως ανέφερε η ίδια η εταιρία σε αγγελία της στο LinkedIn, αναζητά Creative Director για την δημιουργία ενός VR τίτλου στο σύμπαν του Halo με προϋπόθεση να αγαπά την σειρά και να θέλει να φτιάξει έναν τίτλο με εντελώς νέο τρόπο. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!

#TAGS
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μίλτος Τσιμπούκης

Ο Μίλτος Τσιμπούκης, είναι 32 Μαρτίων και ναι, αυτό είναι το πραγματικό του επώνυμο. (Αν χρειαστεί δείχνει και ταυτότητα) Αγαπά πολύ το gaming, τα anime, τα manga, τις σειρές και τα βιβλία φαντασίας. Συχνάζει συνήθως στο Sportime Kids αλλά και στο Sportime.gr. επίσης το ότι γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Επομένως μην πείτε ότι δεν ξέρατε... Τα λέμε στο διαδίκτυο!