ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Twitter: Χαμός με την εξαγορά του Μασκ – Αβεβαιότητα στην επόμενη μέρα!

Ένα τεράστιο deal που άλλαξε το Twitter χέρια για πάντα!
Twitter: Χαμός με την εξαγορά του Μασκ – Αβεβαιότητα στην επόμενη μέρα!

Ένα πραγματικό χαμό προκάλεσε η είδηση ότι το Twitter πλέον ανήκει στον Elon Musk, ο οποίος δαπάνησε 44 δις δολάρια για να το αποκτήσει.

Για την εξαγορά αυτή, μίλησε και ο CEO του Twitter, Parag Agrawal, τονίζοντας ότι τόσο αυτός αλλά και οι υπάλληλοι του γνωστού δικτύου, δε γνωρίζουν τι αλλαγές θα γίνουν.

Όντως οι απορίες είναι πάρα πολλές, όπως το τι μορφή θα αποκτήσει πλέον η πλατφόρμα και φυσικά αν ο CEO θα παραμείνει στη θέση του.

Αν πάντως απολυθεί αυτό σημαίνει ότι θα εισπράξει αποζημίωση που θα αγγίζει τα 42 εκατομμύρια δολάρια. Καθόλου άσχημα σίγουρα.

«Δεν έχουν προγραμματιστεί απολύσεις προς το παρόν. Εγώ θα παραμείνω CEO μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει μετά. Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας το διοικητικό συμβούλιο θα διαλυθεί.

Υπάρχει όντως μία αβεβαιότητα για το τι θα γίνει έπειτα. Δεν ξέρουμε τι κατεύθυνση θα ακολουθήσει η πλατφόρμα. Δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις. Αυτή είναι μία περίοδος αβεβαιότητας», ήταν τα λόγια του.

Η εξαγορά με όλες τις λεπτομέρειες της αναμένεται να ολοκληρωθεί σύμφωνα με το Bloomberg μέσα σε ένα εξάμηνο και έπειτα θα δούμε τις πραγματικές αλλαγές στην πλατφόρμα.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ