ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Twitter: Επεξεργασία αναρτήσεων…αλλά μόνο για συνδρομητές

Μία νέα λειτουργία για τους συνδρομητές του αλλάζει τα πάντα στον κόσμο του Twitter.
Twitter: Επεξεργασία αναρτήσεων…αλλά μόνο για συνδρομητές

Ένα χρόνιο παράπονο των χρηστών του Twitter έρχεται να λύσει η νέα λειτουργία της δημοφιλούς εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης η οποία υπολογίζεται ότι μετράει πάνω από 320 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Συγκεκριμένα σε δοκιμαστική περίοδο μπαίνει η νέα λειτουργία της εφαρμογής η οποία επιτρέπει την επεξεργασία του κειμένου κάποιου tweet που έχουμε δημοσιεύσει.

Η επεξεργασία ωστόσο είναι διαθέσιμη στους χρήστες μόνο για τα πρώτα 30 λεπτά από τη στιγμή που έχει ανέβει το tweet. Ακόμη, ένα διορθωμένο tweet θα φέρει και το ανάλογο σήμα από δίπλα η οποία θα δείχνει την τελευταία φορά που αυτό έγινε επεξεργασία.

Σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι οι ακόλουθοί σας θα μπορούν να δουν το ιστορικό του tweet βλέποντας και τις προηγούμενες εκδοχές του βλέποντας όλες τις διορθώσεις.

Η ανακοίνωση για το λανσάρισμα της νέας αυτή λειτουργίας έγινε φυσικά μέσω ενός… tweet.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως η νέα αυτή δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές του «Twitter Blue», μίας συνδρομής έναντι 4,99 δολαρίων τον μήνα που είναι διαθέσιμη μέχρι στιγμής μόνο σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν και πότε θα γίνει διαθέσιμη και για το ευρύτερο κοινό το οποίο επί χρόνια κάνει παράπονα για την αδυναμία διόρθωσης κάποιου tweet με όλα τα ορθογραφικά να παραμένουν.

Η πολιτική του Twitter πάντως όλα αυτά τα χρόνια ήταν ότι μία τέτοια δυνατότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε παραπληροφόρηση με κάποιους χρήστες να αλλάζουν τα λεγόμενά τους τα οποία άλλοι έχουν υιοθετήσει ή κάνει retweet.

Η Microsoft αποκαλύπτει: Τραγούδι της Τζάνετ Τζάκσον «κράσαρε» τα παλιά μοντέλα λάπτοπ!

Σεπτέμβρης – Έπος στο Twitter: «Λες και δεν μελαγχολήσαμε μόνο που μπήκε, έπρεπε να συννεφιάσει, να μπουμπουνίσει και να βρέξει κιόλας»

MasterChef: Η Καλλιόπη στο κρεβάτι μόνο με το σεντόνι της

#TAGS
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.