ΤΩΡΑ 17:54 • Ερασιτέχνης Άρης: Τα είπαν Πύρρος Δήμας και Λευτέρης Αρβανίτης 17:48 • Σίμος: «Να επαναφέρουμε τις αγωνιστικές αρχές μας» 17:41 • Κορονοϊός: Στα 1.790 τα νέα κρούσματα, 371 οι διασωληνωμένοι 17:37 • Μάντζαρης: «Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή» 17:26 • Φενερμπαχτσέ: Ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα 17:22 • Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Ματς… play off με σούπερ ενδιαφέρον! Sportime Latest News

Wetransfer: Ισχυρό… χτύπημα στη μεταφορά αρχείων από τον firefox


Sportime Team

Wetransfer: Ισχυρό… χτύπημα στη μεταφορά αρχείων από τον firefox


Σε μία πολύ σημαντική καινοτομία προχώρησε ο firefox, με την οποία μπαίνει στο… μάτι του ανταγωνισμού και συγκεκριμένα των wetransfer και chrome.

Όπως έγινε γνωστό, οι χρήστες του firefox έχουν πλέον τη δυνατότητα να στέλνουν μεγάλα αρχεία μέσω του διαδικτύου, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν περιβάλλον.

Με λίγα λόγια ο firefox επιτρέπει στους χρήστες του να μεταφέρουν αρχεία έως και 2,5 GB, ενώ την ίδια στιγμή το wetransfer προσφέρει 2 GB.

Επιπλέον δεν τίθεται θέμα σύγκρισης και με τους υπόλοιπους browser, οι οποίοι προσφέρουν μόλις 1 GB, αντίστοιχου χώρου.

Η υπηρεσία θα λέγεται firefox send και η ουσιαστικά διαφορά σε σχέση με το wetransfer είναι ότι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει πόσες ημέρες θα είναι διαθέσιμο το αρχείο (από μία έως επτά) αλλά και πόσα κατεβάσματα επιτρέπονται.

Επίσης του δίνεται η δυνατότητα να το κλειδώσει και με password.

Για να αποκτήσει κανείς τη νέα και πρωτοποριακή υπηρεσία του firefox, θα πρέπει να μπει στη διεύθυνση «https://send.firefox.com/» και με ελάχιστες ενέργειες, θα προχωρήσει τη διαδικασία.

Τέλος, στα addons του firefox, υπάρχει ήδη και σχετική επέκταση (Transfer Send for Firefox) που επιτρέπει στον χρήστη να μεταφέρει τα αρχεία του χωρίς καν να πηγαίνει στη νέα διεύθυνση, απλά με ένα drag and drop.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras