EKTAKTO: Ταυτοποιήθηκε η σορός του Εμιλιάνο Σάλα

Στον Εμιλιάνο Σάλα σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται να ανήκει η σορός που ανασύρθηκε από το μοιραίο αεροπλάνο πριν από μερικές μέρες. Αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση από τα αγγλικές αρχές πολύ σύντομα. Όλο αυτό το διάστημα η οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή περνούσε το μαρτύριο του Σίσυφου. Μη ξέροντας που βρίσκεται το δικό τους...
EKTAKTO: Ταυτοποιήθηκε η σορός του Εμιλιάνο Σάλα

Στον Εμιλιάνο Σάλα σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται να ανήκει η σορός που ανασύρθηκε από το μοιραίο αεροπλάνο πριν από μερικές μέρες. Αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση από τα αγγλικές αρχές πολύ σύντομα.

Όλο αυτό το διάστημα η οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή περνούσε το μαρτύριο του Σίσυφου. Μη ξέροντας που βρίσκεται το δικό τους παιδί, μένοντας με μια άσβεστη ελπίδα για την τύχη του Σάλα. Βέβαια η σκληρή πραγματικότητα και τα στοιχεία των ερευνών από την πρώτη κιόλας στιγμή δεν άφηναν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Το τέλος της τραγωδίας για τη μοιραία πτήση της 21ης Ιανουαρίου που εκτελούσε το δρομολόγιο Ναντ – Κάρντιφ γράφτηκε. Τα ξημερώματα της Παρασκευής οι βρετανικές αρχές επιβεβαίωσαν επίσημα πως η σορός που ανασύρθηκε πριν από 36 ώρες από το μοιραίο αεροσκάφος είναι του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Άμεσα αναμένεται να παραδοθεί στην οικογένεια η σορός και να γίνει η κηδεία του άτυχου παίκτη.

Κι όλα αυτά λίγο μετά την επισημοποίηση της μετακινησής του στην Κάρντιφ και την Πρέμιερ Λιγκ. Ρεκόρ απόκτησης για την ουαλική ομάδα, που αυτή στη στιγμή είναι σε διαμάχη με τη Ναντ για τα χρήματα. Καμία αναφορά δνε υπάρχει ως τώρα για τον πιλότο, ο οποίος ήταν στη μοιραία πτήση. Άγνωστο αν θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «EKTAKTO: Ταυτοποιήθηκε η σορός του Εμιλιάνο Σάλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.