×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΣ Άρης: «Επιστροφή στις «ρίζες» για τον Επίτροπο της ΕΕ Μαργαρίτη Σχοινά»


Αλέξανδρος Κωτάκης

ΑΣ Άρης: «Επιστροφή στις «ρίζες» για τον Επίτροπο της ΕΕ Μαργαρίτη Σχοινά»


Στο κλειστό του ΑΣ Άρης «Μάκης Νάτσης» βρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, συνομιλώντας με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Τον κ Σχοινά υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης καθώς άλλα μέλη της «κίτρινης» οικογένειας.

Αναλυτικά η ενημέρωση για την επίσκεψη του κ Σχοινά

Την τιμή να «φιλοξενήσει» ένα ιδιαίτερα εξέχον στέλεχος της χώρας μας στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή, είχε το κλειστό «Μάκης Νάτσης» του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Ο λόγος για τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά. Ο Έλληνας επίτροπος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να παραβρεθεί στο «Thessaloniki Helexpo Forum», όπου την Παρασκευή 18/09 πραγματοποίησε την ομιλία του. Μία μέρα αργότερα, το Σάββατο 19/09, βρέθηκε στο «Μάκης Νάτσης», στο πλαίσιο αφιερώματος της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης (TV100) στον ίδιο και τη ζωή του.

Ο κ. Σχοινάς έκανε τα πρώτα αθλητικά βήματά του στο κλειστό γήπεδο του ΑΡΗ. Με συγκίνηση ξαναπέρασε, μετά από πολλά χρόνια, τις πύλες του «Μάκης Νάτσης» και θυμήθηκε το παρελθόν του με τη φανέλα του ΑΡΗ. Εκεί τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του Α.Σ. και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, όπως και το επιτελείο της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΡΗ, οι αθλητές της οποίας πραγματοποιούσαν την προπόνησή τους.

Ο κ. Αρβανίτης και τα στελέχη του ARIS Basketball Program (Αντώνης Ασημακόπουλος, Γιάννης Κουσούλης, Δημήτρης Μήτσικας, Κωνσταντίος Χατζής) έδωσαν στον κ. Σχοινά ένα βιβλίο της ιστορίας του ΑΡΗ, μία φανέλα της ομάδας μπάσκετ και μία μπάλα υπογεγραμμένη από τους καλαθοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς συζήτησε με τον Λευτέρη Αρβανίτη για θέματα που αφορούν στον ΑΡΗ και εξέφρασε τη στήριξή του στο σύλλογο. Μάλιστα, ζήτησε να περιηγηθεί στους χώρους του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως κι έγινε.

Ο ίδιος είχε να θυμηθεί πολλά από τα νεανικά του χρόνια, ως παίκτης. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε μία συζήτηση με τον Γιάννη Ιωαννίδη. «Κόουτς, καλύτερα να ασχοληθώ με τη νομική», είχε πει στον εμβληματικό προπονητή του ΑΡΗ, όταν είδε για πρώτη φορά τον Νίκο Γκάλη να προπονείται…

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Μαργαρίτη Σχοινά στο «Μάκης Νάτσης»

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα