Εκατομμυριούχος: Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής

Έγινε η παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 με ένα μόνο ερωτηματικό για τη θέση του παρουσιαστή τον Εκατομμυριούχο.

Εκατομμυριούχος: Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων θα επιστρέψει τη φετινή σεζόν και θα προβάλλεται από τους δέκτες του ΑΝΤ1.

Στη σημερινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega, «Πάμε Δανάη», αποκαλύφθηκε ότι παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού δεν θα είναι άλλος από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φέρεται να έχει συμφωνήσει και με το κανάλι αλλά και με την εταιρία παραγωγής του  «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος». Έτσι, ο 47χρονος γνωστός παρουσιαστής αναμένεται να έχει πόστο σε τρείς εκπομπές την φετινή τηλεοπτική σεζόν καθώς θα συνεχίσει και την επιτυχημένη Late Night εκπομπή που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια, αλλά θα βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα καθώς από το κανάλι του ΑΝΤ1 έχει ζητηθεί από την εταιρία παραγωγής να παραδοθούν τα πρώτα επεισόδια μέχρι τα τέλη Οκτώβρη. Το παιχνίδι θα προβάλλεται 2 φορές την εβδομάδα στη ζώνη της Prime Time, τις βραδινές ώρες δηλαδή. Ημέρες προβολής αλλά και ακριβής ώρα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Αυτό που ακούγεται όμως, είναι ότι στο τραπέζι έχει πέσει και μία celebrity εκδοχή του σόου η οποία θα προβληθεί αργότερα.

 

Διαβάστε Επίσης:

Mad Clip: Θρίλερ με τα χαμένα κλειδιά του σπιτιού του

Χρύσπα: Άλλαξε επάγγελμα – Τι κάνει τώρα