Χρειάζεται καλή διάθεση. Και η Αλίζ Κορνέ διαθέτει μπόλικη. Παρά το πρωινό της ώρας. Η Γαλλίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στην Κίνα για σειρά αγώνων σε διάφορά τουρνουά, δέχτηκε την… εισβολή των Κινέζων ιατρών στο δωμάτιό της! «Αυτό είναι το πρόσωπό μου όταν κάποιοι Κινέζοι μπαίνουν στο δωμάτιό μου στις 6 το πρωί, για να...

Χρειάζεται καλή διάθεση. Και η Αλίζ Κορνέ διαθέτει μπόλικη. Παρά το πρωινό της ώρας.

Η Γαλλίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στην Κίνα για σειρά αγώνων σε διάφορά τουρνουά, δέχτηκε την… εισβολή των Κινέζων ιατρών στο δωμάτιό της!

«Αυτό είναι το πρόσωπό μου όταν κάποιοι Κινέζοι μπαίνουν στο δωμάτιό μου στις 6 το πρωί, για να πάρουν τα ούρα και το αίμα μου, για το 3ο ντόπινγκ κοντρόλ σε μία εβδομάδα. Μάλλον έχουν αρχίσει να με υποπτεύονται επειδή κέρδισα πολλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό», ήταν το μήνυμα της στο Twitter, το οποίο συνοδεύτηκε και από τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Το χιούμορ δεν αφορά μόνο τους απανωτούς ελέγχους, αλλά και τη δική της φόρμα, αφού η Κορνέ έχει γνωρίσει την ήττα σε επτά διαδοχικές αναμετρήσεις!

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Κορνέ είχε γίνει το πρόσωπο της ημέρας, όταν δέχτηκε την επίπληξη ενός διαιτητή, επειδή θέλησε να φορέσει σωστά τη μπλούζα της, λίγο πριν κάνει το σερβίς σε έναν αγώνα της.