Νάργες, Ζαγοράκης και Μεϊμαράκης: Μία… έκπληξη περίμενε τους Έλληνες ευρωβουλευτές στο Στρασβούργο κατά την μηνιαία σύγκληση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου. Τα… γκρίζα πρωινά της πανέμορφης κατά τα άλλα και χριστουγεννιάτικης πρωτεύουσας της Αλσατίας απέκτησαν χρώμα και… πολύ μουσική, αφού Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη ο Music 89.2 εκπέμπει ζωντανά 08:00 με 10.00 από το Ευρωκοινοβούλιο, κάνοντας...

Νάργες, Ζαγοράκης και Μεϊμαράκης: Μία… έκπληξη περίμενε τους Έλληνες ευρωβουλευτές στο Στρασβούργο κατά την μηνιαία σύγκληση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου.

Τα… γκρίζα πρωινά της πανέμορφης κατά τα άλλα και χριστουγεννιάτικης πρωτεύουσας της Αλσατίας απέκτησαν χρώμα και… πολύ μουσική, αφού Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη ο Music 89.2 εκπέμπει ζωντανά 08:00 με 10.00 από το Ευρωκοινοβούλιο, κάνοντας το top 40 νεανικό ραδιόφωνο το μόνο ευρωπαϊκό  ραδιόφωνο που επιχειρεί κάτι τέτοιο στο Στρασβούργο.

Νάργες, Ζαγοράκης και Μεϊμαράκης

Λάουρα Νάργες και Τίμος Κουρεμένος από το Στρασβούργο και Διονύσης Αντωνέλλος από το στούντιο του Music 89.2 στη Νέα Ιωνία, γνωρίζουν και… συστήνουν το Ευρωκοινοβούλιο. Στα tips η φωτογράφιση της Λάουρας και του Τίμου με τους Ευρωβουλευτές Θοδωρή Ζαγοράκη και Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μαζί τους στην φωτογραφία ο διευθυντής του Rise TV Ιάκωβος Πανουργιάς.

Διαβάστε ακόμα: Cyber bulling στη Λάουρα Νάργες, την είπαν «αγελάδα» στο Instagram! (pics, audio)

Το διαδίκτυο είναι σκληρό. Ακυβέρνητο καράβι. Δίνει την ελευθερία του λόγου σε όλους. Πολλές φορές δίχως έλεγχο. Η Λάουρα Νάργες έγινε ακόμη μία αναφορά στην παράνοια και την αγένεια του internet και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Με κάποιον να επιλέγει, μέσω προσωπικού μηνύματος στο Instagram, να την αποκαλέσει «αγελάδα»! Και αφού η παρουσιάστρια ανέβασε ένα story στον λογαριασμό της, μαζί με τη γάτα της.

Η Λάουρα Νάργες, μέλος της τριάδα του πρωινού στον Music 89.2, κάθε μέρα 08:00 με 10:00, μαζί με τους Τίμο Κουρεμένο και Διονύση Αντωνέλλο, θέλησε να το μοιραστεί με τους ακροατές.

Ακούστε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram