×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναιτωλικός: Ο Κνετ κάνει τατουάζ σε συμπαίκτες του


    Κώστας Παπαδόπουλος

Παναιτωλικός: Ο Κνετ κάνει τατουάζ σε συμπαίκτες του


Ο Παναιτωλικός τον απέκτησε το καλοκαίρι για να πάρει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα. Αυτό δεν το έχει καταφέρει, αλλά ο Κρίστοφερ Κνετ… προσφέρει σε άλλους τομείς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της χώρας του ο Κνετ είπε ότι «θέλω μαζί με τη γυναίκα μου να ανοίξω ένα στούντιο για τατουάζ. Αγαπώ τη ζωγραφική από τα 16 μου. Εχω ήδη κάνει πολλά, όπως ένα λιοντάρι, το ζώδιό μου και τον Ιησού. Πριν από δύο χρόνια άρχισα να κάνω και σε άλλους. Τότε ήμουν στην Βάκεκ Ίνσμπουργκ και η μισοί συμπαίκτες μου είχαν κάνει από τον γνωστό Σλιμέλι. Ήταν ειδικός στα τράιμπαλ και έκανε στον Αρναούτοβιτς, τον Σνάιντερ, τον Μπαλοτέλι και άλλους. Του έδειξα τα σχέδιά μου και του είπα πως θέλω να κάνω και εγώ. Στην αρχή δεν ζωγράφιζα πάνω σε ανθρώπινο δέρμα. Η σύζηγός μου εθελοντικά ήταν η πρώτη που της έκανα. Υστερα στον καλύτερό μου φίλο και μετά και στον εαυτό μου, σε μέρη που μπορούσα. Ο Σλιμέλι έμεινε ικανοποιημένος και μου έδωσε πολλές συμβουλές. Παράλληλα μου είπε πως θα μου εξασφαλίσει εξοπλισμό, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω και αγόρασα την πρώτη μου μηχανή», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Στο Ινσμπουργκ τα νέα μαθεύτηκαν σύντομα και οι φίλαθλοι άρχισαν να μου ζητούν να τους κάνω τατουάζ. Πολλοί το έμβλημα της Βάκερ. Δεν ήταν δύσκολο και έτσι εξασκήθηκα. Στην πορεία μου ζητούσαν και άλλα πράγματα. Όσο διάστημα έμεινα στο Βάκερ έκανα τατουάζ σε πάνω από 50 άτομα. Οι περισσότεροι έρχονταν στο σπίτι μου. Στο Αγρίνιο έχω πάρει τη μηχανή μου. Ηδη έκανα τατουάζ σε ορισμένους συμπαίκτες μου, κυρίως θρησκευτικά σύμβολα. Σταυρούς, χέρια που προσεύχονται, ρόδα. Φυσικά και δεν παίρνω λεφτά. Αν θέλει κάποιος να μου δώσει, τι να πω».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Παναιτωλικός


Τελευταία Νέα