Φάση που ίσως να μην ξαναδούμε ποτέ στο ΠΑΟΚ - ΟΦΗ, αλλά με VAR ποτέ μη λες ποτέ. Το γκολ του ΟΦΗ έγινε... πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: Το 0-1 έγινε 1-0! Φάση, once in a lifetime στη Τούμπα!

Φάση που ίσως να μην ξαναδούμε ποτέ στο ΠΑΟΚ ΟΦΗ, αλλά με VAR ποτέ μη λες ποτέ. Το γκολ του ΟΦΗ έγινε… πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ!

Φάση η οποία είχε «σκηνοθετηθεί» για τις ανάγκες σεμιναρίου διαιτησίας, συνέβη στο ΠΑΟΚ – ΟΦΗ στη Τούμπα το βράδυ του Σαββάτου.

Στο 50′ ο Τσιλιανίδης άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς, αλλά μετά από on filed review, το γκολ του ΟΦΗ έγινε… πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ!

Μισό λεπτό νωρίτερα, μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Βούρου και εν συνεχεία στο χέρι του αμυντικού των φιλοξενούμενων.

Ο VAR Τζοβάρας που είδε τη φάση, κάλεσε τον διαιτητή Φωτιά για ανασκόπηση στο μόνιτορ.

Ο διεθνής ρέφερι βλέποντας παράβαση στο χέρι του Βούρου, ακύρωσε το γκολ του ΟΦΗ και καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο Ζίφκοβιτς ευστόχησε και το… 0-1, έγινε 1-0!

Η τεχνολογία στο πόδόσφαιρο που ανέκαθεν θέλει το λάθος (για την ομορφιά του αθλήματος, αφού χωρίς λάθος γκολ δεν μπαίνει), θέλει να εξαλείψει το διαιτητικό λάθος!

Μια δύσκολη φάση, ίσως και once in a lifetime, στη Τούμπα που από το βράδυ του Σαββάτου έχει σηκώσει κουβέντα, διαφωνίες και προβληματισμό, ακόμα και στην ΚΕΔ.

Χέρι πάνω από τον ώμο, χέρι σε μη φυσική θέση έρχονται να «χτυπηθούν» με τον εξωστρακισμό, αφού η μπάλα βρίσκει πρώτα στο πόδι του αμυνόμενου ο οποίος έχει ξεκάθαρη πρόθεση να παίξει τη μπάλα με το πόδι του και όχι με το χέρι.

Εκεί μπαίνει η brand new παράμετρος στον κανονισμό «κινησιολογία», αφού ο αμυνόμενος είναι σε κίνηση και όχι σταθερός, οπότε και δεν συντρέχει κανένας λόγος να «τρέχουν» και τα χέρια μαζί με τα πόδια του!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει ήδη δει τη φάση, όπως και οι στενοί του συνεργάτες.

Στο video analysis που μας έχει λείψει είναι η αλήθεια, εξαιτίας των πολλών αναβολών λόγω covid, θα μας κάνει σοφότερους, για το αν σωστά ή όχι το 0-1 έγινε 1-0!

Αν και μετά από τα όσα σχολίασε για μια φάση με αρκετά κοινά στοιχεία στο Ατρόμητος – Αρης (χέρι Παπαδόπουλου), δύσκολα θα αναιρέσει τον εαυτό του και θα «βγάλει» πέναλτι το χέρι του Βούρου!

Αναμονή.

Πάντως αυτό που συνέβη στη Τούμπα, ίσως και να μην ξαναγίνει ποτέ!

 

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο