Το «Γκαλά Γυναικών» στη Φιλοθέη τη Δευτέρα το απόγευμα παρακολούθησε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα.

Η οργάνωση του μίτινγκ ήταν εξαιρετική, αλλά πάλι «μπάζει» σε ότι αφορά τις υπηρεσίες Τύπου, καθώς στα δημοσιογραφικά δεν υπήρχε ρεύμα!

Υπό τους ήχους μουσικής διεξήχθη το μίτινγκ.

Ζυμώσεις για αλλαγή προπονητή σε νεαρή μηκίστρια έχουμε. Από Σεπτέμβριο βλέπουμε.

Δύο ακόμη προπονητές προστέθηκαν στην Εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Ο Μανώλης Καραγιάννης και ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Ο αριθμός των προπονητών είναι 10 τώρα: Ακόμη είναι οι: Γιώργος Πομάσκι, Γιώργος Μποτσκαριώβ, Ιωάννα Σιώμου, Παναγιώτης Συμεωνίδης, Κωστής Παπαμαρκάκης, Κώστας Βογιατζάκης, Περικλής Χατζηαναστασιάδης και Σταύρος Καρρές.

Την αποστολή θα συνοδεύουν δύο φυσικοθεραπευτές, η Ελισάβετ Αναστασάκη και ο Γιάννης Δεφίγγος.

Η Κατερίνα Στεφανίδη αποφάσισε τελικά να μην κατεβεί στο «Γκαλά» στο επί κοντώ. Ο λόγος ήταν πως είδε τον καιρό και προτίμησε να μην διακινδυνεύει άλματα.

Παρακολούθησε πάντως το μίτινγκ, μαζί με τον σύζυγο και προπονητή της Μίτσελ Κρίερ.

Για το PCR στην Κωνσταντινούπολη οι Τούρκοι ζητούσαν 100 ευρώ. Με ενέργειες του ειδικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ και μέλους της ΕΑΑ Παναγιώτη Δημάκου σε συνεργασία με την τουρκική ομοσπονδία μειώθηκε το ποσό στα 75 ευρώ.

Στο μαραθώνιο της Κρήτης στα Χανιά, όπου παράλληλα έγιναν κούρσες στα 5.000μ. και 10.000μ. έτρεξε η παλιά πρωταθλήτρια των 400μ. Άννα Βασιλείου και τερμάτισε 3η σε 42.49!

Παγωμάρα υπάρχει μεταξύ της πρωταθλήτριας και του προπονητή. Ελπίζουμε να είναι πρόσκαιρη.

Αλλαγές έγιναν τη Δευτέρα στον Άγιο Κοσμά στην σκυταλοδρομία 4×100μ. με τους άνδρες να παίρνουν σειρά. Στην εγκατάσταση υπό τον Περικλή Χατζηαναστασιάδη ήταν Κώστας Ζήκος, Γιάννης Βοσκόπουλος, Παναγιώτης Τριβυζάς, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Θόδωρος Βροντινός και Γιάννης Καριοφύλλης.

Λίγο στο 2 φάνηκε να «χωλαίνει» η ομάδα, αλλά ίδωμεν.

Αυτό που κάποιοι ρώτησαν και παράγοντα για μια διοργάνωση που έχει αλλάξει τόπο διεξαγωγής εδώ και καιρό και μάλιστα, αλλάζει εκ νέου και πληροφορούν λανθασμένα, μας ξεπερνάει!

Μαθαίνουμε πως ο προπονητής δεν συμφωνεί με πρόσφατο δημοσίευμα που έγραφε “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε”. Όμως δεν μπορεί να το πει ανοιχτά γιατί θα είναι εκτός γραμμής!