Μεγάλη γκάφα της Δόξας Δράμας που έπαιξε με έξι ξένους

Οι «μαυραετοί» θα τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών αν γίνει ένσταση από άλλη ομάδα
Μεγάλη γκάφα της Δόξας Δράμας που έπαιξε με έξι ξένους

Η Δόξα στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε με αντίπαλο τον Άρη, από το 71ο λεπτό έως το 76ο χρησιμοποίησε έξι ξένους ποδοσφαιριστές, κάτι που απαγορεύεται από τον ΚΑΠ.

Η ομάδα της Δράμας υπέπεσε σε μια μεγάλη γκάφα που μπορεί να της στερήσει ακόμα και βαθμούς σαν τιμωρία, αφού χρησιμοποίησε για περίπου 6 λεπτά, 6 ξένους ποδοσφαιριστές στην σύνθεση της, κάτι που απαγορεύεται ρητά στους κανονισμούς της Football League.

Οι Όστοϊτς, Ντιμιτρόφσκι, Κάσες, Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς και Τζόκιτς, βρέθηκαν στην ίδια εντεκάδα απο το 71ο έως και το 76ο λεπτό και όταν κατάλαβαν το μεγάλο λάθος, έκαναν αμέσως αλλαγή παιρνώντας στον αγνωστικό χώρο τον Καπνίδη αντί του Τζόκιτς.

Ο Άρης εφόσον κέρδισε δεν έχει σκοπό να τραβήξει το θέμα και να κάνει ένσταση, κάτι που δεν αποκλείεται όμως να γίνει από ομάδες που βρίσκονται στο κηνύγι της Δόξας.Αυτές οι ομάδες είναι η Παναχαϊκή, ο Απόλλωνας Πόντου, ο Απόλλωνας Λάρισας και ο ΑΟΧ Κισσαμικός (με το τρίποντο απέναντι στη Βέροια πάει στους 43).

Η ποινή που πρεβλέπεται είναι η Δόξα Δράμας να χάσει το ματς στα χαρτιά 3-0, να της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί, ενώ το άρθρο 23 παρ.9 του ΚΑΠ προβλέπει πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλη γκάφα της Δόξας Δράμας που έπαιξε με έξι ξένους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.