Ο Παναγιώτης Κονέ και η σύζυγός του Εύη Λέκκα, περίπου έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης τους, περιμένουν και το δεύτερο παιδί τους.

Ο Παναγιώτης Κονέ και η σύζυγός του Εύη Λέκκα, περίπου έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης του μετρούν αντίστροφα για τη στιγμή που θα γεννηθεί και το δεύτερο παιδί τους.

Λένε πως ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δύο φορές, όμως ο Παναγιώτης Κονέ βλέπει ότι για εκείνον και τη σύντροφό του ο… πελαργός είναι εκείνος που θα χτυπήσει δύο φορές. Κι αυτό καθώς μετά τη γέννηση της κόρης τους περιμένουν ένα ακόμη παιδάκι.

Η σύζυγος του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι έγκυος και μάλιστα «πόζαρε» στο διαδίκτυο από το μέρος όπου περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Θυμίζουμε ότι το τον Ιούλιο του 2021 υποδέχθηκαν το πρώτο παιδί τους τον Ιούλιο του 2021 (ονόματι Αντριάνα) και τώρα θα «διπλασιάσουν» την ευτυχία τους με το νέο μέλος που βρίσκεται… καθοδόν.

Γενικότερα το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική του ζωή όπως έχει αποδείξει στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται μαζί. Εύη και Παναγιώτης παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 στο Δημαρχείο στη Γλυφάδα, ενω φέτος στις 29 Μαΐου βάφτισαν την κόρη τους στο Λαγονήσι.

Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες στις 26 Ιουλίου, ο Παναγιώτης Κονέ γιόρτασε διπλά, καθώς εκτός από εκείνον γενέθλια είχε και η μικρή Αντριάνα!

H Εύη Λέκκα ευχήθηκε με μια φωτογραφία τους γράφοντας στα social media «Happy birthday to my gem #myrock #luckywife», δηλαδή «χρόνια πολλά στο κόσμημά μου» με τα χασταγκ «ο βράχος μου» και «τυχερή σύζυγος».