Γεωργούλης: Παίρνω 25.000 ευρώ τον μήνα και όχι 20.000 (vid)


Γεωργία Τσιαρλή

Γεωργούλης: Παίρνω 25.000 ευρώ τον μήνα και όχι 20.000 (vid)


Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό blvradio.gr.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την Ευρωβουλή και το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει: «Βασικά είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωσή μου να υπερασπιστώ όπως μπορώ τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Είναι αυτό που είχε πει κάποια στιγμή η μητέρα μου “αγόρι μου αν έχεις γίνει διάσημος ή έχεις βγει στις ευρωεκλογές είναι γιατί ο κόσμος σε αγαπάει. Να του ανταποδώσεις την αγάπη που πήρε».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι κάνει παράλληλα τηλεόραση ενώ είναι στην Ευρωβουλή είπε: «Αυτό είναι η αλλοίωση της ταυτότητάς μου, αν πω ότι τώρα που με ψήφισε ο κόσμος ευρωβουλευτή, θα πρέπει να ξεχάσω και την υπόλοιπή μου ζωή.

Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις και αυτό είναι σαν να κατηγορείς και κάποιον άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο, εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει».

Τέλος για την αμοιβή του είπε: «Οι πολιτικοί δεν είναι σταρ. Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά . όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως της δουλειάς που κάνουν.

Ο μισθός μου δεν είναι 20.000 ευρώ τον μήνα. Αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία, τώρα είναι 25.000. Άρα τα 20.000 δεν ισχύουν, ισχύουν τα 25.000, που αφορούν τα έξοδα του γραφείου, που αν δεν γίνουν, πρέπει να δοθούν πίσω».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime


Sportime Extras