Αριάδνη Ακριβού: Η νέα… διάσημη της Sirina και οι παλιές! (pics)


Sportime Team

Αριάδνη Ακριβού: Η νέα… διάσημη της Sirina και οι παλιές! (pics)


Η αρχή έγινε το 2010 όταν κυκλοφόρησε στα περίπτερα το… περίφημο «Απαγορευμένο» της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Και τώρα μία ακόμα… διάσημη, η Αριάδνη Ακριβού, μπαίνει στο ρόστερ της Sirina.

Η εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών, άνθισε μέσα στα χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα και κατάφερε να αναπτυχθεί και να απενοχοποιήσει εν πολλοίς τις ερωτικές ταινίες.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης έχει στήσει μια επικερδή επιχείρηση και φροντίζει κάθε τόσο να δημιουργεί ένα… μύθο γύρω της, με τις “διάσημες” που περνούν μπροστά από την κάμερά του.

Βρισκόμαστε σε μια χώρα που ο όρος “διάσημος” είναι λίγο παρεξηγημένος. Ουσιαστικά φέρνει πιο πολύ στα… 15 λεπτά διασημότητας και όχι στην πραγματική της έννοια. Όπου λοιπόν μπει η συγκεκριμένη ταμπέλα, αυτομάτως ανοίγει την πόρτα του viral.

Κάπως έτσι αυτές τις ημέρες μπήκε στις διαδικτυακές αναζητήσεις των Ελλήνων η «διάσημη τραγουδίστρια» Αριάδνη Ακριβού. Η αλήθεια είναι πως από τον συγκεκριμένο κλάδο δεν είχαμε δει εκπρόσωπο στα πλατό της Sirina.

Θυμίζουμε από το 2010 και έπειτα οι ταινίες της εταιρίας, που έχουν διανεμηθεί και στην Ελλάδα, έχουν φιλοξενήσει εστεμμένα μοντέλα, όπως η Τζούλια Αλεξανδράτου, (wannabe) παρουσιάστριες όπως η Μαριάννα Ντούβλη, (wannabe) δημοσιογράφους (Χριστίνα Ρουσάκη), μοντέλα (όπως η Βούλα Βαβάτση ή η Βίβιαν Ιωακείμ), γυμνάστριες (όπως η Έλενα Καλιανού), ηθοποιούς κοκ. Μέχρι και γιατρό, την Αφροδίτη Αδάμη, που στη συνέχεια αφού άφησε τις ταινίες, όντως φόρεσε της την ιατρική ρόμπα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά μιας τραγουδίστριας «η οποία έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, με συμμετοχή σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας» να ενισχύσει το ρόστερ.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras