×

Sportime BET

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Ασημίνα Ουστάλλι και να καίει το… τσουκάλι


    Στέφανος ΣύριγγαςΗ Ασημίνα Ουστάλλι αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του «Master Chef» και ξεσηκώνει το ανδρικό κοινό σε κάθε βύθισμα της κουτάλας της στο σορμπέ από άγρια γκότζι-μπέρι.

Ο Βάγγος Βαρδάγκουλας είχε στηθεί προχθές απέναντι από την τηλεόραση.

Η ώρα είχε πάει 21:00. Είχε βάλει πάνω στην μεγάλη κοιλιά του (προϊόν του καθισιού, της μπύρας, του κρασιού και των 9.999 τόνων κοψιδιών και γουρουνοπούλας που είχε καταναλώσει στα 60 χρόνια της ζωής του) μια γαβάθα με σπαλομπριζόλες και τηγανητές πατάτες.

Στα δεξιά του είχε 2 καφάσια μπύρες. Θα τα κατανάλωνε όλα μέχρι τελευταίας μπουκιάς και τελευταίας γουλιάς, προς τιμήν της αγαπημένης του εκπομπής του: «Master chef» που μόλις ξεκινούσε στο Star.

«Εμενα είπες στέικ ταρτάρ, ρε παλιοζάγαρο;»

Μεταξύ μας, άσχετος ήταν από μαγειρική. Μια φορά κέρδισε στην λοταρία του πανηγυριού στα Κάτω Χαρχάβουλκα ένα δωρεάν τραπέζι σε γκουρμέ εστιατόριο κι όταν πήγε εκεί και ο σερβιτόρος ήρθε και του πρότεινε να πάρει ως κυρίως πιάτο ένα στέικ ταρτάρ με σος από μύρτιλα Αστουρίας, πήρε το μαχαίρι και πήγε να τον κόψει φέτες.

Νόμιζε ότι τον έβριζε. Του είπε ένα: «Εμένα λες στέικ ταρτάρ ρε παλιοζάγαρο», του έφερε στο κεφάλι μια πιατέλα με χτένια και κυδώνια και έφυγε.

Για άλλο λόγο είχε γίνει οπαδός του «Master Chef» και της κουζίνας. Ηθελε να δει το απόλυτο βαρύ πυροβολικό του γνωστού σόου – διαγωνισμού μαγειρικής, την Ασημίνα Ουστάλλι.

Περίμενε με ανυπομονησία να αρχίσει η προχθεσινή εκπομπή.

Εφαγε 13 σπαλομπριζόλες και κατέβασε 14 μπύρες από την αγωνία του. Το σόου άρχισε.

Ενιωσε μια κάψα σαν την πάπια Πεκίνου όταν την βάζεις στο φούρνο.

 

Η Ασημίνα Ουστάλλι και η πισίνα

Η Ασημίνα Ουστάλλι έκανε μπάνιο σε μια πισίνα. Η ομάδα της είχε βγει νικήτρια και σε έναν διαγωνισμό και κέρδισε ανάμεσα στα άλλα μια μέρα με μπάνιο στην κλειστή πισίνα του spa και ένα μυθικό δείπνο.

Η Ασημίνα έκανε δυο βουτιές. Η κάμερα ήταν εκεί και έκανε κοντινά πλάνα και ο Βάγγος ένιωσε σαν να πετούσε στα ουράνια. Ο άτιμος ο σκηνοθέτης δεν έδειξε τίποτα άλλο.

Ο Βάγγος πήρε ανάποδες. Το βλέμμα του έπεσε πάνω στην γυναίκα του την Μαριγώ. Εψηνε τις τελευταίες τηγανιές με πατάτες. Εμοιαζε με ιδρωμένο ελέφαντα που μόλις είχε βγει από λασπόλουτρο.

 

Η Μαρουσώ και οι καυκαλήθρες

Δεν το σκέφτηκε καθόλου. Σηκώθηκε αγριεμένος. Πέταξε την γαβάθα με τις σπαλομπριζόλες. Πήγε στο δωμάτιο, πήρε ένα στυλό κι ένα χαρτί.

Εγραψε (στο σχολείο έκανε όλο κοπάνες και πήγαινε να δει πως έσκυβε για να μαζέψει τις καυκαλήθρες η Μαρουσώ που είχε ένα μποστάνι απέναντι από το σπίτι του όποτε μην τον παρεξηγείτε για τα ορθογραφικά λάθη).

«Φέβγο ορηστηκά. Καλίταιρα μιας όρας ελέφθερη ζοή, παρά 60 χρόνηα σκλαβειά και φιλακή. Θα πάω στην Αθήνα να γραφτό στο επόμενο Master Chef και να δο και την Ασημίνα». Και έφυγε.

Η δύναμη της Ασημίνας τον είχε συνεπάρει και αυτό έδειχνε πως ένα σόου μαγειρικής πρέπει να παρέχει στο κοινό όχι μόνο άρτο, αλλά και θεάματα.

Κάνει τις ακακίες να ανθίζουν

Η πιο καυτή μαγείρισσα της τηλεοπτικής ζώνης μπορεί να πήγε να μαγειρέψει στα δοκιμαστικά λες και έβγαινε για να πάει στο Frangelico να ακούσει τον Μαζωνάκη και τα άκουσε από τους κριτές, αλλά αρκεί να πιάσει με την τσιμπίδα της ένα άνθος από ήμερη φασολιά για να το βάλει πάνω στον καπνισμένο – σε φύλλα ακακίας – σολομό και αυτό αρκεί για να μπαρουτοκαπνίσει όλο το ανδρικό κοινό και να κάνει τις ακακίες του να ανθίσουν.

Και τέλος πάντων. Ωραία είναι η κουζίνα, αλλά άλλη γλύκα έχει με την Ασημίνα.