Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν είναι όποιος και όποιος. Αυτήν τη στιγμή, μαζί με τον Εμπαπέ τα δύο μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν είναι όποιος και όποιος. Αυτήν τη στιγμή, μαζί με τον Εμπαπέ τα δύο μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν είναι όποιος και όποιος. Αυτήν τη στιγμή είναι μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ τα δύο μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Για πολλούς Έρλινγκ Χάαλαντ και Εμπαπέ είναι οι προσωπικότητες που θα πάρουν την σκυτάλη από τον Λίο Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δε θέλει να αφήνει τίποτα στην τύχη του, γνωρίζει ότι το impact που έχει στον κόσμο (όχι μόνο των σπορ) είναι τεράστιο.

Μεγαλύτερο απ’ ότι θα φανταζόταν κανείς ή ακόμα και ο ίδιος λίγο καιρό πριν.

Πίσω του έχει χορηγούς, εταιρίες, την πατρίδα του, μεγάλα ποδοσφαιρικά κλαμπ που θέλουν την υπογραφή του.

Η αποκάλυψη του Sportime για τον… χαμό που έκανε στη Μύκονο πριν από μια εβδομάδα έχει ήδη παίξει σε μεγάλα δημοσιογραφικά γκρουπς σε όλο τον κόσμο. Αποκάλυψη που είναι 100% γκαραντί.

Κάτι βέβαια που ο μεγάλος σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ δε θα μπορούσε να επιβεβαιώσει. Αυτό έλειπε κιόλας.

Και σήμερα (Σάββατο 26/6) έγινε αυτό που τα περισσότερα Media στον κόσμο παλεύουν. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ να σχολιάσει ένα δικό τους θέμα. Ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του παγκοσμίου αθλητισμού σχολιάζει ένα θέμα ελληνικού ΜΜΕ και αυτό είναι το Sportime.

«Ξεχάσατε τα κυρίως» (εννοούσε φυσικά τα… κυρίως πιάτα) ήταν αρχικά η τοποθέτηση του μεγάλου σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος στη συνέχεια, φυσικά και θέλησε να πάρει αποστάσεις από το ζήτημα προσθέτοντας: «Fake News».

Εμείς από την πλευρά μας θα τον συγχωρέσουμε τον Έρλινγκ για το τελευταίο σκέλος, είναι απόλυτα κατανοητό. Και αν μη τι άλλο θα μείνουμε στο ότι είναι μεγάλο παράσημο ο άνθρωπος για τον οποίο η ενδεχόμενη μεταγραφή του μπορεί να αγγίξει τα 150-200 εκατομμύρια ευρώ, τοποθετήθηκε στο θέμα του Sportime.

Κάτι που δεν έχουν κατορθώσει μερικά, τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα media του πλανήτη.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Δέλτα: Τι γίνεται στις χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμών

O Σπανούλης είπε «τέλος»! Ένας θρύλος αποχωρεί

Survivor trailer 27/6: «Βόμβα» στους Amigos – Έκαναν στην άκρη τον Ηλία! (vid)