Εριέττα Κούρκουλου: Προέβη σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να τιμήσει την Ελληνική Επανάσταση και την 25η Μαρτίου 1821, δημοσιεύοντας φωτογραφία που φιλιέται με τον σύζυγό της κάτω από μία ελληνική σημαία.

Ιδού η ανάρτηση:

«Ελλάδα μας πανέμορφη! Σήμερα γιορτάζουμε την ελευθερία σου – την ελευθερία μας, και τους προγόνους μας που έδωσαν τις ζωές τους για να την χαιρόμαστε.

Η χώρα αυτή με έχει καθορίσει σαν άνθρωπο, αποτελώντας το σπίτι μου από την ημέρα που γεννήθηκα. Είναι η πιο όμορφη χώρα του κόσμου και αυτό όχι μόνο λόγω της φυσικής της ομορφιάς, αλλά και λόγω των ανθρώπων της.

Εδώ παραμένουν ζωντανές οι αξίες της αγάπης, της φιλίας, της φιλοξενίας και της οικογένειας, γι’ αυτό και αντέχουν οι άνθρωποί μας και χαμογελούν παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν τα τελευταία χρόνια, πότε με την κρίση, και πότε με τον κορονοϊό.

Αισθάνομαι τιμή που γεννήθηκα και θα μεγαλώσω τα παιδιά μου εδώ και απέραντη ευγνωμοσύνη για την μητέρα μου, που ήταν το μόνο παιδί του παππού μου το οποίο επέλεξε να μείνει, και αργότερα έμαθε σε εμάς – τα παιδιά της, να αγαπάμε την χώρα μας με όλη μας την καρδιά, αλλά και να την υπηρετούμε όπως κάνει και εκείνη.

Μπορεί να γεννηθήκαμε από τύχη εδώ, αλλά μένουμε από επιλογή, γιατί είμαστε Έλληνες. Ελλάδα μου σ’αγαπώ και ελπίζω να σταθώ αντάξια του μεγαλείου σου».