×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστι Καθάργια: «Είμαστε πολύ δύσκολα»


Γεωργία Τσιαρλή

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστι Καθάργια: «Είμαστε πολύ δύσκολα»


«Λέγαμε δύσκολα θα κολλήσουμε γιατί προσέχαμε αλλά στην πράξη δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο», τονίζει η Κρίστι Καθάργια, σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη για την κατάσταση της υγείας του ζευγαριού.

Μιλώντας τηλεφωνικά στο Live News του MEGA, περιέγραψε την ανησυχητική κατάσταση, την οποία αντιμετωπίζει ο Γιώργος Μαυρίδης, που νοσηλεύεται αλλά και η ίδια: «Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος δεν μπορεί, πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του.

Είμαστε πάρα πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωάννα Τούνη – «Αδειάζει» τη Σάσα Σταμάτη: «Ηχογράφησε τη φιλική ιδιωτική κλήση μας παρά τη θέλησή μου»

Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα κι εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμα κάθομαι στο σπίτι και θα δούμε πώς θα εξελιχθώ κι εγώ και αν θα χρειαστεί να ακολουθήσω. Δεν μπορώ να σηκωθώ, νιώθω ότι όλο θέλω να κοιμάμαι από την αδυναμία και δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο.

Λέγαμε δύσκολα θα κολλήσουμε γιατί προσέχαμε αλλά στην πράξη δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο.

Μερικοί αυτοί που το περνάνε ελαφριά ή είναι ασυμπτωματικοί, είναι πολύ τυχεροί. Αυτούς που τους ρίχνει, δεν μπορώ να το περιγράψω. Μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπί, να μην κολλούσε άλλος και να σταματούσε αυτό το πράγμα».

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras