Η Γιούσεφ φωτογραφήθηκε με τον Κασιδιάρη και ενημερώνει τα… αστεράκια της!


Γεωργία Τσιαρλή

Η Γιούσεφ φωτογραφήθηκε με τον Κασιδιάρη και ενημερώνει τα… αστεράκια της!


Η φωτογραφία της Αναστασίας Γιούσεφ με τον Ηλία Κασιδιάρη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα μέτρα στην εστίαση, προκάλεσε κύμα αρνητικών σχολίων.

Η Αναστασία Γιούσεφ έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, απευθυνόμενη στα… αστεράκια της. «Αστεράκια μου, να τονίσω οτι δεν υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή ούτε είμαι αναρχική. Απλά ήταν κ ο κ.Κασιδιάρης κ για το Ευχαριστώ που μας στήριξε έβγαλα φωτογραφία μαζί του», τόνισε η Γιούσεφ.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα

+21 Παίξε υπεύθυνα

Στη συγκέντρωση, η Αναστασία Γιούσεφ πήρε το λόγο και μίλησε για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, αφού η εργάζεται ως χορεύτρια σε διάφορα κλαμπ και κέντρα και έχει μείνει άνεργη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναστασία Γιούσεφ: «Έχω πάει μόνο με 15 άνδρες- Θα διαφήμιζα αγγούρια»

«Θέλω να εκφράσω το παράπονό μου που δεν επιτρέπει στον κόσμο να διασκεδάσει, λες και αυτή η ίωση έρχεται στις 12 το βράδυ. Με τα ίδια μου τα μάτια βλέπω τους ανθρώπους αγανακτισμένους, τους επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βάλει τα χρήματα, τον κόπο της ζωής τους, να πέφτουν μέσα στη θάλασσα και να τους γράφουν πρόστιμα.

Όλες αυτές οι οικογένειες έχουν μείνει στον δρόμο και πεινάνε τα παιδιά τους γιατί δεν τους αφήνουν να δουλέψουν.

Ζητάμε να εργαστούμε με όλα τα μέτρα. Καλούμαστε εδώ όλοι μαζί να πούμε στη Βουλή να κάνει κάτι για όλο αυτό. Ή να μας αποζημιώσει ή αν δεν μπορεί να χειριστεί αυτή την κατάσταση να αποχωρήσει, να το χειριστεί κάποιος άλλος» ανέφερε εξοργισμένη η Αναστασία.


Sportime Extras