Γονίδης

Μία… ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε ο Σταμάτης Γονίδης. O Γονίδης αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού τι ακριβώς συνέβη με τον αστυνομικό και…την σπανακόπιτα εν μέσω καραντίνας! Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε κάνει τότε γνωστό μέσα από το Facebook η σύζυγος του τραγουδιστή και όπως τόνισε δεν περίμενε ότι θα γινόταν χαμός! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γονίδης: «Έσπασε» την καραντίνα για...

Μία… ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε ο Σταμάτης Γονίδης.

O Γονίδης αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού τι ακριβώς συνέβη με τον αστυνομικό και…την σπανακόπιτα εν μέσω καραντίνας!

Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε κάνει τότε γνωστό μέσα από το Facebook η σύζυγος του τραγουδιστή και όπως τόνισε δεν περίμενε ότι θα γινόταν χαμός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γονίδης: «Έσπασε» την καραντίνα για απίστευτο λόγο!

«Πραγματικό γεγονός. Βγήκε ο σύζυγος προχθές πρώτη φορά και πήγε να πάρει σπανακόπιτες και ψωμί. Τον σταμάτησε η αστυνομία… εγώ φυσικά τον είχα νόμιμο με την ταυτότητα μαζί και το χαρτί της βεβαίωσης. Τον ρωτάει ο αστυνομικός ”Κύριε Γονίδη πού πηγαίνετε;”

Σταμάτης: Πήγα να πάρω σπανακόπιτες και τσιγάρα.

Αστυνομικός: Στη Βούλα δεν μένετε;

Σταμάτης: Ναι…

Αστυνομικός: Και γιατί δεν πήγατε σε φούρνο της Βούλας;

Σταμάτης: Μας αρέσουν οι σπανακόπιτες που φτιάχνει αυτός ο φούρνος στη Γλυφάδα.

Αστυνομικός: Να σας ζητήσω τώρα την απόδειξη για τις σπανακόπιτες;

Σταμάτης: ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ;;;» είχε γράψει τότε η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Ο Σταμάτης Γονίδης περιέγραψε το αστείο περιστατικό αναλυτικά λέγοντας:

«Είχα τα χαρτιά μου κανονικά και πήγα σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα, επειδή από εκεί μου αρέσει πάρα πολύ η σπανακόπιτα, που φτιάχνουν. Και πήγα να πάρω και για μένα και για τους άλλους εδώ στο σπίτι.

Ένα παλικαράκι αστυνομικός με γνώρισε με ρώτησε “πού πάτε”, του εξήγησα και μου λέει “στη Βούλα δεν μένετε. Γιατί παίρνετε σπανακόπιτες από τη Γλυφάδα”.

Του είπα ότι από εδώ μου αρέσουν και μου είπε “τώρα να σας ζητήσω τις αποδείξεις;” και του απαντάω “λες να τις έχω καμιά εβδομάδα τις σπανακόπιτες και να τις κάνω βόλτα;” και το παλικαράκι γέλασε, κάναμε χιούμορ.

Το είπα στη γυναίκα μου, το πέρασε στο Facebook αλλά δεν περιμέναμε να γίνει τόσος ντόρος».