×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

H Ελένη, η Ιωάννα Μπέλλα και η κούνια μπέλα


Στέφανος Σύριγγας

H Ελένη, η Ιωάννα Μπέλλα και η κούνια μπέλα


Ο Πλάτωνας, ο Σωκράτης, ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Γιώργος Σεφέρης και όλοι οι σπουδαίοι – φωτεινοί φάροι και σταθμοί του ελληνικού πολιτισμού, των γραμμάτων και της ελληνικής διανόησης παρακολουθούσαν από εκεί πάνω στον ουρανό με κομμένη την ανάσα.

Η Ελένη Μενεγάκη παρουσίαζε την εκπομπή της. Ήταν όλοι τους σταντ μπάι. Όχι, πονηρά και διεφθαρμένα μυαλά, δεν περίμεναν να δουν αν η εθνική μας παρουσιάστρια θα φορούσε κάνα αβυσσαλέο ντεκολτέ σαν το φαράγγι του Γκραν Κάνιον ή θα έκανε κάνα σταυροπόδι που θα κόλαζε ακόμα και Σαολίν μοναχό και θα τον έκανε να απαρνηθεί τον Βουδισμό και να γίνει ντράμερ σε συγκρότημα heavy metal.

Παρακολουθούσαν το μεγάλο θέμα της εκπομπής της Ελένης. Ένα θέμα – σταθμός στη παγκόσμια δημοσιογραφία. Ένα θέμα – τομή στην δημοσιογραφία που συντάραξε τον κόσμο και έδειξε ότι η Ελλάδα μπορεί να περνάει τα πάνδεινα, αλλά ο πολιτισμός και το ελληνικό πνεύμα δεν έσβησαν ποτέ και συνεχίζουν να δίνουν τα φώτα τους σε όλο τον βάρβαρο πλανήτη. Κεντρικό πρόσωπο στο θέμα ήταν η Ιωάννα Μπέλλα.

Ο Τραμπ και η χρωμοβαφή Κριστάλ – Κολόρ Νο 269 βαθύ πορτοκαλοκίτρινο

Όποιος είπε: «Ποια είναι αυτή; Η εγγονή αυτουνού που γέννησε πρώτος στο μυαλό του την περίφημη ρήση «κούνια μπέλα» και την έκανε δώρο σε όλη την ανθρωπότητα;», είναι εμπαθής και άσχετος και του ευχόμεθα να βλέπει κάθε στο ύπνο του τον πλανητάρχη, όχι βέβαια, τον Μπουγά, αλλά τον Ντόναλτ Τραμπ να του κάνει ανάλυση για τις αρετές της χρωμοβαφής Κριστάλ – Κολόρ Νο 269 βαθύ πορτοκαλοκίτρινο, την οποία χρησιμοποιεί στο μαλλί του.

Η πικραλίδα Βίκυ Καγιά και οι 45 μάστορες κι 60 μαθητάδες

Η Ιωάννα Μπέλλα άσχετοι και ανεκδιήγητοι είναι η Σταρ Ελλάς 2018. Δεν σας λέει κάτι αυτό; Είναι λοιπόν, εκείνη που την έκοψε αυτή η πικραλίδα η Βίκυ Καγιά στο Greece Next Top Model, επειδή θεωρούσε ότι 45 μάστορες κι 60 μαθητάδες πλαστικοί χειρουργοί είχαν δουλέψει πάνω στις αισθητικές επεμβάσεις (είναι πιο sic και politically correct ο όρος αυτός) που είχε κάνει.

Α, τώρα καταλάβατε ποια είναι η Μπέλλα ε; Μάλιστα. Καλά σας είχαμε καταλάβει ότι βράδυ βάζατε την Μαριγώ για ύπνο κι εσείς την βγάζατε αγκαλιά με τη τηλεόραση για να δείτε το σόου της Καγιά και να πάθετε… πυρκαγιά.

Πασαρέλα στις μοσχοαροκεφαλές


Επειδή όμως, το μακρύναμε πολύ (πιο πολύ κι από τους εκάστοτε κυβερνητικούς εκπροσώπους που ξεκινάνε σήμερα να μιλάνε και τελειώνουν μετά από 149 ώρες) συνεχίζουμε.

Ας πάμε στο ψητό ή καλύτερα ας πάμε στο θέμα της εκπομπής της Μενεγάκη. Η Ιωάννα Μπέλλα είχε πάει στο κρεοπωλείο του πατέρα της και η κάμερα και η ρεπόρτερ της εκπομπής ήταν εκεί για να καταγράψουν τις μεγάλες στιγμές που θα ακολουθούσαν. Όχι η Μπέλλα δεν έκανε κούνια μπέλα. Όχι, δεν έκανε πασαρέλα μπροστά στις μοσχαροκεφαλές. Η Ιωάννα έκοβε μπριζόλες για χάρη της τηλεθέασης!

Συκωταριά στα κάρβουνα

Ιωάννα Μπέλλα

Λίγο μετά το ρεπορτάζ έγινε ακόμα πιο ποιοτικό. Όχι, η Ιωάννα δεν μαγείρεψε συκωταριά στα κάρβουνα. Πήγε στην κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειάς της και σκούπιζε τα άχυρα που έτρωγαν οι αγελάδες. Τι είπατε; «Αν είχε και κουτόχορτο μαζί με τα άχυρα για να μας το στείλει να το τρώμε βλέποντας την εκπομπή»; Ου να μου χαθείτε βόδια.

Τεράστια ρίγη χαράς και υπερηφάνειας διαπέρασαν σαν ηλεκτρικό ρεύμα τους τηλεθεατές. Ε, ναι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Και ναι, δεν σταματάει να προάγει τον πολιτισμό. Οσο κι αν οι εχθροί του έθνους λένε διάφορα για μας τόσο εμείς θα τους δείχνουμε τον πολιτισμό μας. Αμέ!