Ο σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ, και η καλλονή σύντροφός του, Κλάρα Κία Μαρτί, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ζεράρ Πικέ και Κλάρα Κία Μαρτί

Όσοι αναρωτιούνταν για πια γυναίκα ο Ζεράρ Πικέ, άφησε… ολόκληρη Σακίρα, πήραν την απάντησή τους.

Βλέπετε η Κολομβιανή, παρότι 45 ετών πλέον παραμένει μια από τις πιο σέξι κι ελκυστικές γυναίκες της υφηλίου.

Βέβαια τώρα αν τη χώρισε ή τον χώρισε εκείνη είναι κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Πάντως πρόσωπο του στενού τους περιβάλλοντος είχε μιλήσει για ύπαρξη «ανοιχτής» σχέσης ανάμεσα σε Πικέ και Σακίρα το τελευταίο διάστημα πριν τραβήξουν χωριστούς δρόμους .

Πάντως μόλις χωρισμός του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και της ποπ τραγουδίστριας είχε γίνει γνωστός, το Twitter είχε ξεσηκωθεί για το «κέρατο» του Πικέ στην Σακίρα.

Τελικά όσοι έλεγαν ότι ο 35χρονος είναι αδύνατο να βρει πιο άμορφη σύντροφο εκείνος τους διέψευσε. Βρήκε και ομορφότερη και νεότερη.

Ο λόγος για την 23χρονη καλλονή Κλάρα Κία Μαρτί με την οποία ο Ζεράρ αξιοποίησε ιδανικά τη διακοπή για τις εθνικές πηγαίνοντάς την στο Παρίσι.

Εκεί το όμορφο ζευγάρι απόλαυσε τον έρωτά του και μάλιστα εθεάθη να γευματίζει σε ακριβό εστιατόριο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Δεν ξέρουμε αν φταίει ο χωρισμός πάντως  η Σακίρα φαίνεται να έχει τα νεύρα της αφού πρόσφατα απέλυσε υπάλληλό της χωρίς λόγο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της και μαζί του

Ο σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ, και η καλλονή σύντροφός του, Κλάρα Κία Μαρτί, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται στη γαλλική πρωτεύουσα