×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εικασίες τέλος: Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε την ηλικία της (vids)


    Γεωργία Τσιαρλή

Εικασίες τέλος: Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε την ηλικία της (vids)


Άντζελα Δημητρίου: Πολύς λόγος για ολόκληρες… δεκαετίες έχει γίνει γύρω από την ηλικία της δημοφιλούς τραγουδίστριας. Έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλούς διαφορετικούς αριθμούς, τόσους που κανείς δεν ξέρει ποιος τελικά είναι ο αληθινός.

Τη λύση στο «μυστήριο» ήρθε να βάλει η ίδια η Άντζελα Δημητρίου, η οποία χωρίς κανέναν ενδοιασμό και τελείως ακομπλεξάριστα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Survivor All Star: Τόσα δίνει ο Ατζούν στον Ντάνο για να πει το «ναι»

Η πετυχημένη αοιδός  ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» στην οποία μίλησε για διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων και για την ηλικία της.

Έχοντας συμπληρώσει 40 χρόνια καριέρας η 65χρονή Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us. Όταν μάλιστα ο Νίκος Μουτσινάς της ζήτησε να αποκαλύψει ένα ακόμα πιθανό όνομα για την επιτροπή είπε ότι «ίσως είναι η Άννα Βίσση».

Επίσης Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με τον Γιώργο Γιαννιά και τον Χρήστο Χολίδη, που ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη, για να συνεχιστεί μετά τις γιορτές στο Estate στην Αθήνα.

Ακόμη η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε πως ετοιμάζει νέο δίσκο, σε συνεργασία με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες. Με αφορμή τη συνεργασία αυτή, η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη την οποία χαρακτήρισε «κυρία με Κ κεφαλαίο» ενώ συμπλήρωσε με νόημα: «Μπορεί να κάνουμε και μία συνεργασία αργότερα…».

Τέλος μίλησε για τις προϋποθέσεις που χρειάζονται ώστε η ίδια να προβεί σε μια συνεργασία, λέγοντας: «Πρέπει να υπάρχει θετική ενέργεια. Γιατί όταν ξεκινά μια συνεργασία στραβά, δεν μπορείς να δουλέψεις μετά. Και να μαθαίνουμε να σεβόμαστε όταν υπάρχουν ιστορίες… Έχεις καταλάβει… Να τιμούμε τους ανθρώπους αυτούς και να λέμε “δόξα τον Θεό που μπορούμε να συνεργαστούμε με έναν τέτοιο άνθρωπο”».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram